Bódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotó

mell Indonézia Bódi Sylvi szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.

Ismét egy csodás országban szörfözik Bódi Sylvi, aki ezúttal formás kebleivel és egy smink nélküli szelfivel mutatta meg, hogyan élvezi az indonéz napfelkeltét. Követői természetesen ezúttal is áradoztak róla.

Az egykori playmate egész élete a szörfözésről szól mostanában. A híresség ugyanis egy szörfmárka arcaként járja a világot és népszerűsíti ezt a nem túl könnyű és rengeteg gyakorlást igénylő sportot. Sylvi élete irigylésre méltó, az év nagy részében egzotikus tájakon él és szebbnél szebb tengerpartokon tölti mindennapjait.

Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-meghan-markle-apja-retteg-ugy-veli-soha-tobbe-nem-lathatja-mar-lanyat.htmlMeghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát. TV + Sztárok--Kelemen Anna megmondta, mit ne mondjanak a nők meccsnézés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-kelemen-anna-megmondta-mit-ne-mondjanak-a-nok-meccsnezes-kozben.htmlLegújabb videójában Kelemen Anna nőtársainak ad tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit ne mondjanak, amikor a párjuk éppen a foci-vb meccseit nézi. TV + Sztárok--Pál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAnyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.