Kémiailag kasztrálhatta apja Michael Jacksont - állítja az orvos

Joe Jackson Michael Jackson Conrad Murray ének kémiai kasztrálás énekhang kasztrálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. 

Többször beszélt arról Michael Jackson, hogy édesapja milyen kemény kézzel fogta őt és testvéreit. Egy alkalommal Oprah Winfrey-nek például elmondta, hogy amíg a testvéreivel gyakoroltak a The Jackson Five nevű formációval, az apja nadrágszíjjal a kezében ült a fotelben. Azzal fenyegette őket, ha nem csinálják jól, az övvel veri meg őket.

Michael Jackson és apja Joe Jackson Forrás: AFP/2005 Getty Images/Carlo Allegri

A Mirror cikke szerint a Michael életének veszélyeztetésével vádolt orvos, Conrad Murray most azt állítja, hogy a nemrég elhunyt Joe Jackson kémiailag kasztrálta a pop királyát.

Murray szerint, amikor a kis Michael még csak 12 éves volt, Joe hormoninjekciókat adott neki, hogy elmúljanak a pattanásai és megmaradjon a magas hangja. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Michael meddő lett volna: kémiai kasztrálás esetén hosszabb kihagyás után javulhat, sőt teljesen vissza is térhet a nemzőképesség.

Törőcsik Mari visszatérhet a színpadra http://www.life.hu/sztarok/20180710-torocsik-mari-visszaterhet-a-szinpadra.htmlTörőcsik Mari hosszan tartó betegeskedés után éppen velemi otthonában pihen, de szeretne újra színpadra állni. TV + Sztárok--Colin Firth felesége ejtette a korábbi szeretője elleni zaklatási vádakat http://www.life.hu/sztarok/20180710-colin-firth-felesege-ejtette-a-korabbi-szeretoje-elleni-zaklatasi-vadakat.htmlColin Firth és felesége nagyon nehéz időszakon vannak túl, habár a kapcsolatuk nem biztos, hogy túléli ezt a botrányt: kiderült, hogy a színész neje viszonyt folytatott egy férfival, akit később zaklatás miatt fel is jelentett. TV + SztárokNorthfotoÍgy él ma Fekete László, aki kilencszer lett a világ legerősebb emberehttp://www.life.hu/sztarok/20180710-igy-el-ma-fekete-laszlo-aki-kilencszer-lett-a-vilag-legerosebb-embere.htmlSaját maga, orvosi segítség nélkül győzte le titokzatos betegségét Fekete László, aki kilencszer érdemelte ki a világ legerősebb embere címet. Ma újabb versenykre készül.TV + Sztárok--Megtalálhatták VV Fanni feltételezett gyilkosának útitársáthttp://www.life.hu/sztarok/20180710-megtalalhattak-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosanak-utitarsat.htmlA Blikk kutatta fel azt a férfit, aki B. Lászlóval, a VV Fannni-ügy gyanúsítottjával utazott Budapesttől Siófokig, a csomagtartóban a lány holttestével.TV + Sztárok--David Beckham így vészeli át a meleget: medencében borozik egy felfújható pávánhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-david-beckham-igy-veszeli-at-a-meleget-medenceben-borozik-egy-felfujhato-pavan.htmlDavid Beckham is tudja, hogy a forróságot csak a medencében lehet elviselni, ám az igazi relaxáláshoz ő még segítségül hívott egy pohár bort, egy csini kalapot, és egy felfújható, lila pávát. TV + SztárokOrigoMeghan Markle unokatestvére orvosi marihuánát termeszthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-meghan-markle-unokatestvere-orvosi-marihuanat-termeszt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy nem megy minden a megszokott módon, ha Meghan Markle, azaz Sussex hercegnéjének családjáról van szó. Most kiderült, mivel foglalkozik a unokatestvére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.