Csókot váltott a vörös szőnyegen Cher és Meryl Streep: fotó

csók bemutató Cher vörös szőnyeg Meryl Streep Mamma Mia! Sose hagyjuk ABBA premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Londonban bemutatták a Mamma Mia című film második részét, a premier legforróbb pillanata pedig kétségtelenül Cherhez és Meryl Streephez kötőtik, akik forró csókot váltottak a vörös szőnyegen.

Igencsak meghökkentette a fotósokat és a vendégeket Cher és Meryl Streep: a két sztár a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című film londoni bemutatójának vörös szőnyegén váltott csókot egymással.

A két szereplő mellesleg fantasztikusan nézett ki, a 72 éves énekesnő talpig feketében volt, míg a 69 esztendős színésznő egy kék darabba bújt.

Cher és Meryl Streep Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Együtt a csapat Forrás: Getty Images for Universal Pictures/2018 Getty Images/Stuart C. Wilson

Liptai Claudia mesés rózsacsokrot kapott születésnapjára férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180717-liptai-claudia-meses-rozsacsokrot-kapott-szuletesnapjara-ferjetol.htmlPataki Ádám még Amerikában is igyekszik meglepni Liptai Claudiát születésnapja alkalmából: gyönyörű rózsacsokorral ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoBikinis fotókat posztolnak a Jóban Rosszban színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20180717-bikinis-fotokat-posztolnak-a-joban-rosszban-szinesznoi.htmlNyáron a sztároknak is jut idejük a kikapcsolódásra, a Jóban Rosszban színésznői a vízpartról jelentkeztek be, hogy megmutassák rajongóiknak, hogyan telik számukra a szünidő. TV + SztárokOrigoNem örökölheti a hercegséget Meghan Markle és Harry herceg lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180716-nem-orokolheti-a-hercegseget-meghan-markle-es-harry-herceg-lanya.htmlHa Sussex hercegének és hercegnéjének fia születik, örökölheti tőlük a hercegséget, ám ez nem vonatkozik a lányukra. Ha módosítják a törvényt, az ő lányuk lehet az első, akinél ez megváltozik. TV + Sztárok--Extra fotót osztott meg a palota a kis Lajos hercegrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-extra-fotot-osztott-meg-a-palota-a-kis-lajos-hercegrol-katalin-hercegne.htmlA királyi család egy extra fotóval kedveskedett az alattvalóknak: egy különleges felvételt osztottak meg a kis Lajos hercegről. TV + Sztárok--Elveszi 28 évvel fiatalabb barátnőjét David Hasselhoffhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-elveszi-28-evvel-fiatalabb-baratnojet-david-hasselhoff-hayley-roberts.htmlMegnősül David Hasselhoff: a Baywatch egykori sztárja 28 évvel fiatalabb kedvesét veszi el. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg alakját az egykori szupermodell, Jerry Hallhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-az-egykori-szupermodell-jerry-hall.htmlJerry Hall egykor igazi szexszimbólum volt, de már felette is eljárt az idő. 62 éves létére azért nagyon jól tartja magát: így néz ki fürdőruhában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.