Polgár Zsuzsa Polgár Zsófia Polgár Judit Polgár lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Polgár lányok világszerte ismertek voltak, de nagyon sokan még ma is pontosan tudják, hogy kik ők, főként a sakkvilágban. Ugyan mindegyikük visszavonult már, eredményeik máig legendásak. Így néznek ki ma. 

A Polgár lányok nevét a világon szinte mindenki ismeri, köszönhető ez édesapjuk újító nevelési módszerének, és azoknak az eredményeknek, amiket ennek köszönhetően elértek. Zsuzsa, Zsófia és Judit sokakban még mindig fiatalként élnek, pedig már mindhárman felnőtt nők és családanyák. Zsuzsa a legidősebb: 49 éves, és már rég maga mögött tudhatja az aktív éveit, de amíg játszott, ő volt a világ egyik legerősebb sakkjátékosa.

A Polgár lányok legendásak voltak, és azok ma is Forrás: Origo

Polgár Zsófia 43 éves, és szintén rendkívüli eredményeket ért el, az elsőt már 5 évesen. Később női nemzetközi nagymester lett és kétszeres sakkolimpiai bajnok. 2010 óta azonban nem játszott jegyzett versenyen. Polgár Judit a legfiatalabb a lányok közül, ő 42 éves, és ő a sakktörténet legjobb női sakkozója. Az egyetlen nő, aki átlépte a 2700 Élő-pontos szupernagymesteri határt. 12 éves korától 26 éven keresztül a felnőtt női világranglista 1. helyezettje volt. 2014-ben jelentette be visszavonulását.

Michael Schumacher fia megszerezte első győzelmét a Formula-3-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-michael-schumacher-fia-megszerezte-elso-gyozelmet-a-formula3ban.htmlAnnyi év után végre felállhatott a dobogó legfelső fokára Michael Schumacher fia a Formula-3-ban. Nagyon örül az eredménynek. TV + Sztárok--A Call of Duty miatt dobta barátja a mexikói időjóst Yanet Garcíáthttp://www.life.hu/sztarok/20180729-a-call-of-duty-miatt-dobta-baratja-a-mexikoi-idojost-yanet-garciat-akit-a-maximnak-fotoztak.htmlÖsszesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, a szexi időjósnak, akit állítólag azért dobott barátja, hogy jobban tudjon fókuszálni a Call of Dutyra, és előrébb tudjon lépni karrierjében. TV + Sztárok--MC Hawer adósságai ellenére újabb luxusautót vásárolthttp://www.life.hu/sztarok/20180729-mc-hawer-adossagai-ellenere-ujabb-luxusautot-vasarolt.htmlAhhoz képest, hogy MC Hawer alkoholizmusa miatt rengeteg adósságot halmozott fel, nem veti meg a luxusautókat. Újabbat vásárolt. TV + Sztárok--Katona Renáta Mazsi felvette Berki Krisztián nevét az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-katona-renata-mazsi-felvette-berki-krisztian-nevetaz-instagramon.htmlA Ripost kiszúrta, hogy Berki Krisztián szerelme, Katona Renáta megváltoztatta Instagram nevét @mazsirenata-ról @berkimazsira. Ez vajon azt jelenti amire gondolunk? TV + SztárokOrigo44 éves lett Gáspár Bea: drága ékszereket kapott ajándékbahttp://www.life.hu/sztarok/20180728-44-eves-lett-gaspar-bea-draga-ekszereket-kapott-ajandekba.htmlGáspár Győző felesége, Bea 44 éves lett. Meg is mutatta közösségi oldalán, hogy milyen ajándékokat kapott.TV + SztárokOrigoCsonka András végre elárulta az igazat: ezért lett vége a Família Kft.-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-csonka-andras-vegre-elarulta-az-igazat-ezert-lett-vege-a-familia-kftnek.htmlCsonka András nemrég egy Facebook csoportban fakadt ki arról, hogy mi okozta a népszerű sorozat, a Família Kft. végét. A bejegyzéssel kapcsolatban a Blikk is megkereste.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.