Molnár Andi autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik nagy autómárka jóvoltából gyönyörű luxuskocsit hajt ezentúl Molnár Andi. Meg is mutatta. 

"Van szerencsém mátòl kipròbálni az utakon! Elsőre szerelemnek tűnik!" - osztotta meg örömét Molnár Andi az Instagramon.

Reagált a titkos esküvőről szóló pletykákra Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-reagalt-a-titkos-eskuvorol-szolo-pletykakra-berki-krisztian-az-instagramon.htmlFelröppent a hír, hogy Berki Krisztián és Mazsi titokban összeházasodtak. Most a celeb párja Instagram-fotója alatt önt tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigoKatona Renáta Mazsi felvette Berki Krisztián nevét az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-katona-renata-mazsi-felvette-berki-krisztian-nevetaz-instagramon.htmlA Ripost kiszúrta, hogy Berki Krisztián szerelme, Katona Renáta megváltoztatta Instagram nevét @mazsirenata-ról @berkimazsira. Ez vajon azt jelenti amire gondolunk? TV + SztárokOrigoBeperli az RTL Klub Ubrankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180724-beperli-az-rtl-klub-urbanovics-juliat-a-tanar-menesztett-szereplojet.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Ubranovicsot. TV + Sztárok--Elbúcsúzott az RTL Klubtól Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180724-elbucsuzott-az-rtl-klubtol-aurelio-vv-gyoztes.htmlNem tudni, mi áll Aurelio döntésének hátterében, de annyi biuzos, elköszönt az RTL Klubtól. TV + Sztárok--1,4 milliárdot keresett a teniszezéssel Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180724-14-milliardot-keresett-a-teniszezessel-babos-timea-sportolo.htmlA párosban világelső Babos Tímea elérte az 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft) pénzdíj-álomhatárt. A teniszezőnő arról mesélt, hogyan sikerült megvalósítani a céljait, mihez kezd a pénzzel, és hogyan jutott el idáig. TV + Sztárok--Elbúcsúzott az RTL Klubtól Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180724-elbucsuzott-az-rtl-klubtol-aurelio-vv-gyoztes.htmlNem tudni, mi áll Aurelio döntésének hátterében, de annyi biuzos, elköszönt az RTL Klubtól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.