Fókapózban fotózták Vajna Timit a medence mellett

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
medence Vajna Timi szexi Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timit ezúttal a medence szélén fotózták egy szexi fürdőruhában.

Vajna Timi friss fotóval örvendeztette meg követőit: ezúttal Ibizán, a medence szélén fotózták szexi fürdőruhában. Andy Vajna csinos felesége igen erotikus pózban látható, bepucsít és közben a dekoltázsát is megvillantotta.

A képet Timi húga, Palácsik Lilla készítette, aki nemrég tért haza nászútjáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ibiza #photography by @lillapalacsikphotography @lillapalacsik

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Majkát elmaradt koncertje miatt támadták a rajongók: a rapper válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-majkat-elmaradt-koncertje-miatt-tamadtak-a-rajongok-a-rapper-valaszolt.htmlElment az áram Majka győri koncertje előtt, ezért elmaradt az előadás. Habár ez nem a rapper és társai hibája volt, sokan mégis őket hibáztatták, ezért akadt ki a zenész. TV + SztárokOrigoGáspár Bea pörköltfőző versenyen zsűrizett volna, de lemondták a programothttp://www.life.hu/sztarok/20180821-gaspar-bea-porkoltfozo-versenyen-zsurizett-volna-de-lemondtak-a-programot.htmlGáspár Bea közösségi oldalán fakadt ki: lemondták azt a Balaton-parti gasztroversenyt, amelyen zsűrizett volna. TV + Sztárok--Kiss Ramóna kívánja a kaprot azóta, hogy teherbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kiss-ramona-kivanja-a-kaprot-azota-hogy-teherbe-esett.htmlKiss Ramóna Instagram-oldalán árulta el, hogy mi az, amit a teherbeesése óta nagyon kíván. TV + Sztárok--Három éve tart Weisz Fanni és édesanyja drámájahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-harom-eve-tart-weisz-fanni-es-edesanyja-dremaja.htmlWeisz Fani és édesanyja kapcsolata évek óta nem tökéletes. A szülő nem fogadta kitörő lelkesedéssel lánya választottját, megromlott a viszonyuk. Ma már egyáltalán nem beszélnek egymással. TV + SztárokOrigoBetörtek Suzy és Jolly otthonába: az énekes félti a családja életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-betortek-suzy-es-jolly-otthonaba.htmlHétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába: a sztárpárral nem először történt ilyen eset, ezért félti családja életét az énekes. TV + SztárokOrigoMTV VMA: Ariana Grande el sem mozdult párja mellől a díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-mtv-vma-ariana-grande-el-sem-mozdult-parja-mellol-a-dijatadon.htmlAriana Grande természetesen szerelmével érkezett a díjátadóra, aki mellől el sem mozdult egész este: csak a díját volt hajlandó átvenni nélküle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.