Rékasi Károly Bartha Zsoltként újraélte három évvel ezelőtti szörnyű balesetét

baleset Barátok közt Bartha Zsolt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bartha Zsoltként újra átélte szörnyű motorbalesetét Rékasi Károly, nem bírta ki sírás nélkül.

Három évvel ezelőtt egy autóssal ütközött össze Rékasi Károly, aki éppen a Barátok közt forgatásáról siesett a színházba. A színész napokra kómába esett, csontjai szilánkosra törtek az orvosok pedig hosszú ideig küzdöttek az életéért. Rékasi túlvan a nehezén, ma már teljes életet él, de a történteket sosem fogja tudni elfeljteni. A Barátok köztbe is beleírták a tragédiát.

Rékasi Károly

"Nem csak én éltem át azt a balesetet, a kollégáim, a stáb is. Pontosan tudták, hogy min mentem keresztül, így mielőtt megírták volna Bartha Zsolt mostani történéseit, megkérdezték, hogy mit szólnék hozzá, ha feldolgoznánk ezt a nem könnyű időszakot az életemben. Színész vagyok, nem csak eljátszok szerepeket, hanem meg is élem őket"- mesélte a Borsnak Rékasi, aki sokkal nehezebben viselte a forgatásokat, mint eleinte gondolta volna.

"Csak később derült ki, hogy mit is kavart fel bennem. Megélni újból a valós fájdalmakat, átélni újra és újra, hogy vannak már dolgok az életben, amire nem vagy már alkalmas, megélni újra, hogy mindent elveszítesz a környezetedből, és ez mind megtörtént a való életben is, nagyon nehéz. De egyébként nem csak nekem. Olyannyira azokat a nehézségeket írták meg a szerzők, amik velem is megtörténtek, hogy édesanyám, aki egyetlen részt sem hagyott ki a sorozatból, azzal hívott, hogy nem bírja nézni, ahogy szenvedek."

Bűnösnek vallotta magát a bíróságon Jean-Claude Van Damme fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-bunosnek-vallotta-magat-a-birosagon-jeanclaude-van-damme-fia.htmlKést szorított szobatársa torkához Jean-Claude Van Damme fia, Nicholas, aki most bűnösnek vallotta magát az arizonai bíróságon. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle George Clooneyéknál vendégeskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-harry-herceg-es-meghan-markle-george-clooneyeknal-vendegeskedett-comoito.htmlHarry herceg és Meghan Markle leugrott néhány napra Olaszországba, hogy meglátogassa a Comói-tónál George Clooneyt és családját. TV + Sztárok--Fókapózban fotózták Vajna Timit a medence melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-fokapozban-fotoztak-vajna-timit-a-medence-mellett.htmlVajna Timit ezúttal a medence szélén fotózták egy szexi fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina csaknem lekéste a saját esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kulcsar-edina-csaknem-lekeste-a-sajat-eskuvojet-csuti.htmlKulcsár Edina és Csuti végre részleteket is elárultak titkos esküvőjükről. TV + SztárokOrigoKylie Jenner légkondicionált luxusvillát építtetett kutyáinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kylie-jenner-legkondicionalt-luxusvillat-epittetett-kutyainak.htmlMegszokhattuk már, hogy a sztároknak számos hóbortja van, állataikat is szeretik prémium minőségű termékekkel kényeztetni. Most Kylie Jenner lepte meg követőit azzal, hogy légkondicionált házat csináltatott kutyáinak. TV + SztárokOrigoMadonna megcsókolta Nicki Minaj-thttp://www.life.hu/sztarok/20180821-madonna-megcsokolta-nicki-minajt.htmlBirtney Spears és Christina Aguilera után Nicki Minajt is megcsókolta Madonna. Videót is készítettek róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.