Sztárok, akiket kirúgtak egy főszerepből: Anne Hathaway és Ryan Gosling is jártak már így

Anne Hathaway Ryan Gosling kirúgás Megan Fox főszerep Christian Bale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírnév nem garantál biztos állást és szerepeket, ezt az alább felsorolt sztárok a saját bőrükön tapasztalhatták meg. Bizony a legjobbakkal is előfordul, hogy menesztik őket egy filmből, íme, néhány példa. 

Anne Hathaway

Anne Hathaway Forrás: Getty Images

A kedves színésznő is megtapasztalta már, hogy milyen, amikor egy szerep kicsúszik a kezei közül. Annak idején ugyanis őt választották ki a Felkoppintva című film főszerepére, de végül mégis Katherine Heigel játszotta a karaktert, méghozzá azért, mert Anne Hathawaynek kétségei támadtak a film egyik jelenetével kapcsolatban:a szülés ábrázolása nem tetszett neki, így elváltak egymástól a rendezővel.

Christian Bale

Christian Bale "Forrás: AFP/Chris Delmas "

Hosszú kiválasztási folyamat után végül Christian Bale kapta az Amerikai pszicho főszerepét, ám hamar kiderült, hogy ő csak a biztonsági terv volt. Ugyan a színész minden követelésnek eleget téve folyamatosan edzett, végül mégis kirúgták, amikor Leonardo DiCaprio elérhetővé vált. Christian azonban nem adta fel, továbbra is keményen dolgozott testén és nagyon jól tette, ugyanis végül mégis ő kapta meg a szerepet. Kérdés persze, hogy milyen hangulat uralkodott azután a forgatáson, hogy tudta, nem ő volt a kiszemelt.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP

A színésznő kétségkívül a Transzformersnek köszönheti hírnevét, ám az első két rész után már nem látták szívesen a stábban. Megan ugyanis nem tartotta a száját, és olyan dolgokat nyilatkozott a rendezőről, ami után senki nem lepődött meg, hogy kirúgták. „Úgy akart viselkedni, mint Hitler" és „Rémálom volt vele a közös munka" – a többi között ezekkel a jellemzőkkel illette a színésznő Micheal Bayt. Ezekből a szavakból kitűnik, hogy valószínűleg Megan sem erőltette volna tovább a közös munkát.


Ryan Gosling

Ryan Gosling Forrás: Getty Images

A színészt választották a Komfortos mennyország egyik főszerepére: ő lett volna a lányát kétségbeesetten kereső apuka, ám végül mégsem őt láthattuk az elkészült filmben. Pedig Ryan Gosling a szerep kedvéért több mint 27 kilót hízott, ám ez sem volt elég meggyőző a rendezőknek. Végül Mark Wahlberg kapta meg a szerepet, Gosling pedig egy kövér munkanélküli lett, ahogy ő fogalmazott.

Iszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-iszak-eszti-fehernemuben-mutatta-meg-magat.htmlIszak Eszti ezúttal fehérműben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Vajna Timit arccal lefelé, a földön elterülve fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-vajna-timit-arccal-lefele-a-foldon-elterulve-fotoztak.htmlArccal lefelé, a földön fekve kapták le Vajna Timit. Nem kell azonban megijedni, semmi baj nem történt, Andy Vajna felesége csupán bohóckodott. TV + SztárokOrigoKirály Viktor és barátnője egy éves évfordulót ünnepeltek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-kiraly-viktor-es-baratnoje-egy-eves-evfordulot-unnepeltek.htmlKirály Viktor egy évvel ezelőtt esett szerelembe, a jeles napot naplementében hajókázva ünnepelték meg barátnőjével. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elvette feleségül kedvesét, Mazsit: az ujjukon van az árulkodó gyűrűhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-berki-krisztian-elvette-felesegul-kedveset-mazsit-az-ujjukon-van-az-arulkodo-gyuru.htmlHetek óta mennek a találgatások azzal kapcsolatban, vajon tényleg összeházasodott-e Berki Krisztián és kedvese, Mazsi. A kétértelmű posztok mellett, íme a bizonyíték arra, hogy a frigy megköttetett.TV + SztárokOrigoRékasi Károly Bartha Zsoltként újraélte három évvel ezelőtti szörnyű balesetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180822-rekasi-karoly-bartha-zsoltkent-ujraelte-harom-evvel-ezelotti-szornyu-balesetet-baratok-kozt.htmlBartha Zsoltként újra átélte szörnyű motorbalesetét Rékasi Károly, nem bírta ki sírás nélkül. TV + SztárokOrigoKeanu Reeves és Winona Ryder csak most jött rá, hogy valójában házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-keanu-reeves-es-winona-ryder-csak-most-jott-ra-hogy-valojaban-hazasok.htmlWinona Ryder elárulta, szerinte 26 éve házasságot kötött filmbéli partnerével, Keanu Reevesszel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.