Az RTL Klubon tér vissza Dombóvári Vanda

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
műsorvezető Dombóvári Vanda képernyő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt leköszönt Dombóvári Vanda, hogy nyugodtabb életet élhessen, de rájött, hogy ő a képernyő előtt érzi jól magát. Az RTL Klubon lesz látható. 

Dombóvári Vanda több mint egy évvel ezelőtt távozott a képernyőről, úgy érezte, hogy tizenhét évnyi tévézés után szüksége van a nyugalomra és arra, hogy több időt tölthessen kisfiával. Gyulára költözött, de hamar kiderült számára, nem bírja tévézés nélkül, és szerencséjére nem is kell. Hamarosan visszatér.

Dombóvári Vanda visszatér "Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu "

Szeptemberben az RTL Klubon két műsorral tér vissza egyszerre: Molnár-Schweizer Ágnes mellett a Kölyökkalauz, Somogyi Zoltán oldalán pedig a Lifestyle magazinban lesz látható hétvégente. A kollégák a régiek lesznek, Vanda megjelenése azonban teljesen új: ezúttal hosszú hajjal láthatjuk majd - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.