Tóth Andi közszemlére tette formás melleit: fotó

mell dögös Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi ismét megmutatta, mitől döglik a légy: felső helyett egy aprócska textilt viselt.

Rövid, szűk szoknya és egy falatnyi fekete felsőrész: így indult neki az estének az RTL Klub X-Faktor című műsorának egykori nyertese, Tóth Andi.

A fiatal énekesnő felsője sokat nem bízott a véletlenre, szinte az egész mellét megmutatta. Vajon mit szól ehhez szerelme, Szabó Ádám?

#

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Verekedés tört ki Curtis szlovákiai koncertjén: a rapper a színpadról csitította a dulakodókathttp://www.life.hu/sztarok/20180826-verekedes-tort-ki-curtis-szlovakiai-koncertjen-a-rapper-a-szinpadrol-csititotta-a-dulakodokat.htmlCurtis, ahogy azt a Life.hu is megírta, Majka nélküli első koncertjét egy szlovák településen adta a hétvégén. Bár az idő és az időpont nem kedvezett a bulinak és csak kevesen jelentek meg, jó hangulatúra sikerült az este, egy apró verekedést kivéve. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Bestiák egykori szőke dívája, Miss Bee: ceremóniamesterként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-igy-nez-ki-ma-a-bestiak-egykori-szoke-divaja-miss-bee-ceremoniamesterkent-dolgozik.htmlKi ne emlékezne a Bestiák nevű formációra, ahol Miss Bee, Bedhy és Honey feltüzelték a '90-es évek bulijait és férfi szíveit.TV + Sztárok--Vajna Timi ismét megmutatta formás fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-vajna-timi-ismet-megmutatta-formas-feneket-foto.htmlVajna Timi az elmúlt időszakban elképesztően szexi fotókkal árasztotta el közösségi oldalát. Most sem tett másképp.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Pintér Tenya a Nemzeti Lovas Színház színpadon csapott össze: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-berki-krisztian-es-pinter-tenya-a-nemzeti-lovas-szinhaz-szinpadon-csapott-ossze-video.htmlBerki Krisztián és Pintér Tibor összeverekedtek.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi eddig bírta az elvonulást: ezzel a fotóval tért vissza Instagram oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180826-bodi-sylvi-eddig-birta-az-elvonulast-ezzel-a-fotoval-tert-vissza-instagram-oldalara.htmlBódi Sylvi néhány héttel ezelőtt Instagram oldalán jelentette be, hogy egy időre visszavonul a közösségi médiától, hogy magára és új, egyelőre titkos feladataira koncentráljon. Eddig bírta. TV + SztárokOrigoMegható szavak: így búcsúzott első felesége Székhelyi Józseftőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180825-igy-bucsuzott-elso-felesege-szekhelyi-jozseftol-egri-marta.htmlMegható üzenettel és egy fiatalkori, szerelmes fotóval búcsúzott közösségi oldalán Székhelyi Józseftől Egri Márta, a színész első felesége.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.