Majkát támadják az Újpest-szurkolók Curtis miatt

Forrás: Facebook / Majka -
Újpest Majka szurkoló Curtis drukker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok támadást kap Majka azóta, hogy Curtis drogproblémájáról nyíltan beszélt. Az Újpest-drukkerek sem hagyták szó nélkül a dolgot. 

Még mindig sokan támadják Majkát, amiért kipakolta Curtis drogproblémáját. A közösségi oldalán kommentekben nemrég az Újpest-drukkerek támadták a rappert egy fotója alatt, melyen két másik férfival szerepel Majka. "Nemzetközileg vagyunk. Német doki, szerb tűzoltó meg magyar tróger" - írta a felvételhez a rapper, erre érkeztek a újpestiek hozzászólásai.

Majkát támadják az Újpest-szurkolók Forrás: Facebook / Majka

"Nem tróger vagy, hanem vamzer. Szerintem ne merj többé Újpest-meccsre menni!" - idézi a Bors az egyik hozzászólást. "Remélem, ízekre fognak még szedni. Elhúztad a beled jó hamar. Főhet a fejecskéd, ha téged is elővesznek majd" - szól egy másik komment. "Az Újpestiek mind Curtisszel vannak. Ha van benned betyárbecsület, soha nem nyomod fel a barátodat" - írta egy harmadik. Persze Majka elkötelezett rajongói a védelmükbe vették a műsorvezetőt, ahogy tette azt korábban Tilla is.

Kiderült, miért hagyta ott a köztévét Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kiderult-miert-hagyta-ott-a-koztevet-tatar-csilla.htmlMúlt héten jelentette be közösségi oldalán Tatár Csilla, hogy elhagyja a köztévét. A Blikk most megtudta, hogy mi állhat a műsorvezető döntésének hátterében. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni beperelné egykori barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-weisz-fanni-beperelne-egykori-baratnojet.htmlWeisz Fanni azon gondolkodik, hogy perre megy a barátnője, Szabadi Diána ellen, aki azt állította múlt héten, hogy látta, amint Fannira kezet emel a férje. TV + SztárokOrigoNagyon megnőtt Orbán Viktor első unokája, Aliz: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nagyon-megnott-orban-viktor-elso-unokaja-aliz-friss-foto.htmlRégen láttuk már Orbán Viktor első unokáját, a kis Alizt, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyemekét.TV + SztárokOrigoIlyen visszajelzéseket kapott Istenes Bence a német csatornátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-ilyen-visszajelzeseket-kapott-istenes-bence-a-nemet-csatornatol.htmlIstenes Bence Németországban, a Sky csatornán vezeti az X Factort. Eddig csak pár adás ment le, de úgy tűnik, nagyon elégedettek a magyar műsorvezetővel.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegtörte a csendet Ariana Grande: így búcsúzott elhunyt szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-megtorte-a-csendet-ariana-grande-igy-bucsuzott-elhunyt-szerelmetol-mac-millertol.htmlEgy képpel búcsúzott exétől, Mac Millertől Ariana Grande énekesnő.TV + Sztárok--Előkerült egy régi levél, amelyet Fülöp herceg írt Dianánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-elokerult-egy-regi-level-amelyet-fulop-herceg-irt-diananak.htmlElőkerült egy 1992-es kézzel írott levél, amelyet Fülöp herceg küldött Dianának. Ebből kiderül, a herceg nagyon szerette menyét és támogatta őt Károllyal szemben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.