Madeleine McCann édesapja nyilatkozott: könnyek között vallott bűntudatáról

Forrás: Getty Images -
apa könny Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann már több mint 10 éve tűnt el egy családi nyaralásról, szülei azóta is reménykednek, hogy egyszer még előkerül gyermekük. Madeleine édesapja könnyek között nyilatkozott: bűntudat gyötri őket. 

Madeleine McCann egy családi nyaralásról tűnt el Portugáliában az apartmanból, miközben a szülei a barátaikkal vacsoráztak. Ennek már 11 éve, de a szülők még nem adták fel a reményt, és soha nem is fogják. Hiszik, hogy megtalálják a gyermeküket. Maddie édesapja érzelmes interjúban nyilatkozott könnyek között arról, hogy elviselhetetlen bűntudat gyötri őket azóta is.

Madeleine McCann 11 éve tűnt el Forrás: Getty Images

„Csak meg akarom ölelni, szorítani, és sírni... nagyon sokat sírni" – mondta a BBC interjújában Madeleine édesapja, aki arról is beszélt, hogy elviselhetetlen bűntudat gyötörte és gyötri őket azóta is azért, hogy magára hagyták gyermekeiket. „Lehetőséget adtunk valakinek, cserbenhagytuk őt" – mondta az apa. „Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék Maddie-re. Abszolút csodálatos kislány volt, és nagyon különleges volt a kapcsolatunk" - mondta az apa. Az interjú egy nappal azután került ki, hogy a Scotland Yard berekesztette a nyomozást a gyermek után. A rendőrök kérelmezték, hogy folytathassák a kutatást, de egyelőre nem fogadták el az indítványt - írja a Daily Mail.

Madeleine McCann-ügy: a rendőrség titkos utazásokat tett Portugáliába


Még mindig keresi a rendőrség a 11 éve eltűnt Madeleine McCannt, ám kiderült, hogy az elmúlt évben több titkos utat is tettek Portugáliába. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Dinoszauruszjelmezben fotózta autista fiát fényképész édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20181002-dinoszaurusz-jelmezben-fotozta-autista-fiat-fotos-edesanyja.htmlA szülők imádják fotózni gyermekeiket, ez a vágy pedig még erősebb egy olyan anyukában, aki fotográfus. Samantha Bishopnak azonban hiába van egy tündéri csemetéje, róla az évek alatt készült képek inkább csak egy zavarban lévő, feszengő gyermeket tükröztek vissza - fia ugyanis autista. A mostani fotósorozathoz azonban egy különleges taktikát választott. A következő megható és egyben vidám történet egyaránt szól egy fotós kreativitásáról és egy anya szeretetéről, figyelmességéről. CsaládOrigoÍgy kellene felvilágosítani gyermekeinket egy nőgyógyász szerinthttp://www.life.hu/csalad/20181001-igy-kellene-szexualisan-felvilagositani-gyermekeinket-egy-nogyogyasz-szerint.htmlSok szülő bizonytalanodik el, amikor csemetéje arról érdeklődik, hogyan is kerül a kisbaba az anyuka hasába. Hány éves korban kezdjük a felvilágosítást? Hogyan beszéljünk erről a kényes témáról? Gyermekeink szexuális felvilágosításáról Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyászt kérdeztem. CsaládOrigoKulcsár Edina édesanyja édes fotót csinált Medoxrólhttp://www.life.hu/csalad/20181002-kulcsar-edina-edesanyja-edes-fotot-csinalt-medoxrol.htmlKulcsár Edina édesanyja nagyon cuki képet készített Meoxról: ennyire aranyos a kis csöppség. CsaládOrigo3 isteni, kávés süteményrecepthttp://www.life.hu/csalad/20181001-3-kaves-sutemeny-recept.htmlA kávét mindenki másképp szereti, így a kávés desszertek terén se várj két egyformát. Van, amibe frissen lefőtt fekete kell, de akad, ami megelégszik az instant kávéval. Vannak köztük édesek és krémesek, de akadnak roppanósan erősek is. Példaként három különböző stílusú és íz világú kávés sütemény receptet hoztunk. CsaládOrigoKiálltak a hírességek Kulcsár Edina mellett: nem rossz anya attól, hogy elmoccan babája mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20180929-kialltak-a-hiressegek-kulcsar-edina-mellett-atv-bochkor.htmlKulcsár Edina kapott hideget-meleget, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján. Több kommentelő negatív véleményt írt a szépségkirálynő viselkedéséről, de a legtöbben azért a védelmükbe vették, mint ahogyan a #Bochkor című műsor vendégei is. CsaládOrigoEgy amerikai házaspár úgy döntött, kell még egy feleség és találtak ishttp://www.life.hu/csalad/20180928-egy-amerikai-hazaspar-ugy-dontott-kell-meg-egy-feleseg-es-talaltak-is.htmlAz USA-ban, Pennsylvania államban él az a házaspár, akik egy nap úgy döntöttek, meghívnak egy harmaik felet a kapcsolatuk. Ám nem csak alkalmi jelleggel gondoltál. Ma már házas hármasban élnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.