Madeleine McCann-ügy: a rendőrség titkos utazásokat tett Portugáliába

rendőrség eltűnés Portugália út Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig keresi a rendőrség a 11 éve eltűnt Madeleine McCannt, ám kiderült, hogy az elmúlt évben több titkos utat is tettek Portugáliába.

Madeleine McCann 11 évvel ezelőtt tűnt el egy portugáliai apartmanból azalatt, míg a szülők a barátaikkal vacsoráztak. A gyermeket azóta keresi a rendőrség, és úgy tűnik, sikerült új nyomokra bukkanniuk. Kiderült ugyanis, hogy a nyomozók az elmúlt évben többször is ellátogattak a kislány eltűnésének helyszínére, mindezt a legnagyobb titokban.

Még mindig keresi a rendőrség a 11 éve eltűnt kislányt "Forrás: Getty Images "

Arról azonban nem számoltak be, pontosan milyen nyomokat is követtek, és miért volt szükség a titkos utazásra, az viszont biztos, hogy az adófizetőknek egyre kevésbé tetszik, hogy ennyi pénzt költenek a gyermek felkutatására úgy, hogy 11 év alatt semmilyen bíztató eredményre nem jutottak - írja az Express. Az azonban biztos, hogy Maddie szülei soha nem adják fel a reményt, ezt leszögezték a kislány eltűnésének 11, évfordulóján is.

Folytatódik Madeleine McCann keresése: még több pénzt kapnak a kutatásra


Új reményt kaptak és ezzel meg is nyugodhatnak egy kicsit Madeleine McCann szülei, mivel megerősítették, hogy a további nyomozásra megkapják a szükséges anyagi forrásokat a hatóságok. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.