Nyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétény

Forrás: Instagram/Nyári Dia -
Nyári Diána kisbaba Barátok közt Zétény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.

A Story magazinnak mutatta meg először kisbabáját Nyári Dia, a címlapon mosolyog a kis család. Zétény az anyukája szépségét és az apukája magasságát örökölte. A színésznő elmondta a lapnak, hogy bizony idő kellett, mire megszokta, mennyi áldozattal jár az anyaszerep.

"Tudtam, hogy keveset fogok aludni, de azt nem, hogy mennyire rosszul viselem majd a kialvatlanságot, milyen feszült leszek tőle, hogy emiatt én is gyakran sírok majd. Azt nem, hogy nehezen kezelem a sírást, a hajnali keléseket, a bezártságot, azt, hogy ennyire megváltozott az életem. Továbbá, hogy annyi áldozatot hozok a gyerekemért, amennyit soha senkiért ezen a földön. Hozzáteszem, ez teljesen természetes számomra, és bármit megtennék érte, de idő kellett, mire ezt elfogadtam, mire én is hozzászoktam" - monda a lapnak Dia.

Nyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétény Forrás: Story magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.