exkluzív felvételek MTV EMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 4-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót Bilbaóban. A Life.hu riportere beleshetett a kulisszák mögé. Láthatjuk, hol tartózkodnak majd a világsztárok, és mivel töltik az idejüket színpadra lépés előtt.

Bilbaóba érkezett az MTV EMA, aminek élő show-ját több száz millióan fogják nézni világszerte. Európa legnagyobb zenei díjátadójára csak a Life.hu kapott meghívást Magyarországról, így első kézből mutathatjuk be, mi van a backstage-ben. Itt készül többek közt Nicki Minaj, David Guetta, vagy éppen Janet Jackson.

ValóVilág9: szakítás és cégalapítás miatt költözik be a luxusbörtönbe Adri - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-szakitas-es-cegalapitas-miatt-koltozik-be-a-luxusbortonbe-adri-video.htmlNovember 4-től minden este láthatjuk majd Adrit is a ValóVilág 9-ben, aki értékesítéssel foglalkozik, valamint férfikommunikációval. TV + Sztárok--ValóVilág: Exkluzív interjú a magyar Ken babával - a Life.hu-nak adta a beköltözés előtti utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-exkluziv-interju-a-magyar-ken-babaval-a-lifehunak-adta-a-bekoltozes-elotti-utolso.htmlNovember 4-én, vasárnap este költözik a luxusbörtönbe hatodmagával a magyar Ken baba. A Life.hu-nak mesélt érzéseiről és vágyairól. TV + SztárokOrigoValóVilág: Exkluzív interjú a magyar Ken babával - a Life.hu-nak adta a beköltözés előtti utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-exkluziv-interju-a-magyar-ken-babaval-a-lifehunak-adta-a-bekoltozes-elotti-utolso.htmlNovember 4-én, vasárnap este költözik a luxusbörtönbe hatodmagával a magyar Ken baba. A Life.hu-nak mesélt érzéseiről és vágyairól. TV + SztárokOrigoÚjra férjhez ment Pataki Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ujra-ferjhez-ment-pataki-zita-edesanyja.htmlNagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja. TV + SztárokOrigoEzer nőt molesztálhatott Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ezer-not-molesztalhatott-harvey-weinstein.htmlEgy ügyvédnő állítja, Harvey Weinstein producer közel ezer nőt molesztálhatott. TV + Sztárok--Dukai Regina kislánykori fotót posztolt: felrobbant a cukiságmérő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-dukai-regina-kislanykori-fotot-posztolt-felrobbant-a-cukisagmero-foto.htmlDukai Regina fellapozta a nagy családi fotóalbumot és megmutatta, milyen édes kislány volt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.