édesanya esküvő házasság Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja.

A szerelem kortalan: remek példa erre Pataki Zita édesanyja. Az asszony 17 évvel ezelőtt lett özvegy, és nemrég úgy érezte, itt az ideje, hogy újra társasági életet éljen, eljárt a nyugdíjasklubba, konditerembe, sőt még egy társkeresőre is regisztrált. Utóbbinak köszönhetően ismerte meg Lászlót, akivel a napokban hivatalosan is összekötötte az életét.

A szertartás után átmentünk a szemközti étterembe. A keresztlányom csináltatott gyönyörű esküvői tortát, a nővérem meseszép csokrot, az öcsém állta a vacsorát. Otthon nálunk folytattuk az ünneplést, volt zene, tánc. Anya meglepett, mert még menyecskeruhával is készült, Laci bácsi pedig piros csokornyakkendőt kötött. Készültek tánccal is, egy keringővel. Annyira megható volt! Laci bácsit nagyon szeretjük, annyira helyesek együtt! Fogják egymás kezét, jó rájuk nézni" – mesélte a Borsnak Zita, aki az esküvőről egy fotót is feltöltött nemrég a közösségi oldalára.

Oláh Ibolyát egy titokzatos kopasz férfival látták összebújni egy szórakozóhelyen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-olah-ibolyat-egy-titokzatos-kopasz-ferfival-lattak-osszebujni-egy-szorakozohelyen-foto.htmlA Megasztár egykori felfedezettje, Oláh Ibolya bár vállaltan egy nővel él együtt, ezúttal egy titokzatos, kopasz férfival kapták lencsevégre. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNádai Anikó is beöltözött halloweenkor: rózsaszín hajjal és egy kutyával pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-nadai-aniko-is-beoltozott-halloweenkor-rozsaszin-hajjal-es-egy-kutyaval-pozolt.htmlNádai Anikót sem hagyta hidegen az idei halloween: boszorkánynak öltözött. TV + SztárokOrigoX-Faktor: egy édesapa durván beszólt Gáspár Lacinak, amiért lecserélte a lányát a táborbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-xfaktor-egy-edesapa-durvan-beszolt-gaspar-lacinak.htmlLezajlottak az X-Faktor előválogatói, a kiválasztott versenyzőknek már a táborban kellett bizonyítaniuk akaraterejüket és kitartásukat. Szinte mindenki jól bírta az akadályokat, ám egy apuka teljesen kiakadt Gáspár Laci döntésén. TV + SztárokOrigoA Ferrari vezetője, Jean Todt megtörte a csendet: Schumacherről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-a-ferrari-vezetoje-jean-todt-megtorte-a-csendet-schumaherrol-meselt.html2013 év végén történt a tragédia: Schumacher síelés közben rosszul esett, aminek következtében súlyosan megsérült. Állapota sajnos azóta sem sokat javult. Bár már 5 éve történt az eset, a család semmilyen információt nem árul el a világsztár állapotáról. A Ferrari vezetője azonban megtörte a csendet. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: reagált a nézői támadásokra Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20181103-a-legbatrabb-paros-reagalt-a-nezoi-tamadasokra-nemeth-kristof-szinesz.htmlAhogy megírtuk, sokaknál kiverte a biztosítékot Németh Kristóf játéka A legbátrabb páros című műsorban. A színésznek azóta távoznia kellett a játékból, de most reagált a "vádakra". TV + SztárokOrigoBeköltözik a ValóVilág-villába a magyar Ken babahttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bekoltozik-a-valo-vilag-villaba-a-magyar-ken-baba.htmlKiderült, kik lesznek a ValóVilág 9. szériájának szereplői. Köztük van a magyar Ken baba, Greg is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.