ValóVilág 9 VV Ginu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ginu nem szégyenlősködik a kamerák előtt, így közelről is meglesheted, amint a punciját borotválja zuhanyzás közben. Íme, a videó kommentár nélkül: 
Eltiltották az X-Faktor-győzelem után Szikora Róberttől Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-eltiltottak-az-xfaktor-gyozelem-utan-szikora-robert-mentortol-toth-andit.htmlAmikor Tóth Andi megnyerte az X-Faktort, mentora, Szikora Róbert szerette volna egyengetni a karrierjét, de erre mégsem nyílt lehetősége. TV + SztárokOrigoValóVilág: a nyugiszobában kéjelgett Adri és Hunor (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-a-nyugiszobaban-kejelgett-adri-es-hunor.htmlÚjabb pár van kialakulóban a ValóVilág-villájában? Ezúttal Adri és a legutóbbi beköltöző erotikus éjszakájának lehettek szemtanúi a műsor nézői. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Krisztián elutasította Cintike szexuális közeledését (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181110-valovilag9-krisztian-elutasitotta-cintike-szexualis-kozeledeset.htmlBár Krisztián és Cintike volt az első, akik között szex történt a ValóVilág 9. szériájában, a viszonyuk nem várt fordulatot vett. TV + SztárokOrigoSurvivor: ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri Dávidról és Fannirólhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-ezt-gondolja-az-egykori-jatekosokbol-allo-zsuri-a-finalistakrol-davidrol-es-fannirol.htmlA Survivor utolsó adásában felemelő és feszült pillanatoknak is részesei lehettek a játékosok és a nézők egyaránt. A mindent eldöntő törzsi tanácson a korábbi konfliktusok is napirendre kerültek. TV + SztárokOrigoSurvivor: kiakadtak a nézők Dávid győzelménhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-kiakadtak-a-nezok-david-gyozelmen-fannival-szemben.htmlAhogy megírtuk, a Survivort pénteken este Fannival szemben Dávid nyerte. Sokan szurkoltak neki, de talán Fanninak még többen, ugyanis a közösségi portálon a kommenteket olvasgatva úgy tűnik, a nézők nem elégedettek az eredménnyel, sokan úgy vélik, a feladatok eleve a fiúra voltak szabva, hogy ő legyen a végső győztes. TV + Sztárok--Szakított párjával Rippel Feri: 9 hónapig voltak együtt Viktóriávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-szakitott-parjaval-rippel-feri-9-honapig-voltak-egyutt-viktoriaval.htmlAugusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek, így mindenki megdöbbent a szakításon. Úgy tudni, a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.