Berki Krisztiánnak örömöt, szerencsét és pénzt jósolt a jövendőmondó 2019-re

2019 jóslat jósnő Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Rózsa jósnő elárulta, mi vár Berki Krisztiánra 2019-ben.

Úgy tűnik, Berki Krisztián szeretné előre látni a jövőt, ezért felkereste Müller Rózsát, hogy mondja el neki, mi vár rá a következő esztendőben.

A jósnő kivetette neki a kártyákat és még maga is meglepődött azon, amit látott: Berkinek csupa jót jósolnak a lapok: „nagyon nagy öröm, óriási szerencse, rengeteg pénz nem fizikai munkával...”

VV Vivi megmasszírozta VV Csokit, amit VV Reni nem nézett jó szemmel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-vv-vivi-megmasszirozta-vv-csokit-amit-vv-reni-nem-nezett-jo-szemmel-video.htmlVV Csokit így kényeztette VV Vivit. Volt, aki nem nézte jó szemmel. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs és Pumped Gabo exe között alakul a románc? Sebestyén Ági mesélt a focistárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-dzsudzsak-balazs-es-pumped-gabo-exe-kozott-alakul-a-romanc.htmlDzsudzsák Balázs és Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági igen jóban vannak. A lány szerint érezhető köztük a kémia. TV + Sztárok--VV Reni nem nyűgözte le énekhangjával Csokit és Lacikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-vv-reni-nem-nyugozte-le-enekhangjaval-csokit-es-lacikat.htmlVV Reni kieresztette a hangját a villában. Bár ne tette volna... TV + SztárokOrigoFélmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlFélmeztelen fotót posztolt Hargitai Bea a közösségi oldalára. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTolvai Reni egy 8 évvel ezelőtti fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-tolvai-reni-egy-8-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol.htmlTolvai Reni egy nyolc évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag-9-vv-reni-nem-birta-tovabb-a-megprobaltatasokat-sirva-fakadt.htmlKülönböző feladatokat kellett teljesíteniük a villalakóknak, és Reni szerepelt a legrosszabbul: ki is borult az értékelések után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.