Zalatnay Sarolta nem lépett fel a táncdalfesztiválos műsorban

Forrás: Mokka -
Zalatnay Sarolta Táncdalfesztivál Zalatnay Cini műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bulit csaptak az egykori Táncdalfesztivál felejthetetlen alakjai, ám egy ember nagyon hiányzott a fellépők közül, méghozzá Zalatnay Sarolta. Őt nem hívták meg.

Felejthetetlen élményben lehetett részük azoknak, akik a Papp László Budapest Sportarénában élőben láthatták a táncdalfesztiválos műsort. Többek között Koós János, Kovács Kati, Soltész Rezső és Poór Péter feleltek a hangulatért, ám egy fontos személyt kihagytak a fellépők közül. Zalatnay Cinit idén nem hívták a bulira.

Cini kimaradt a buliból Forrás: Mokka

"

Nagyon sokan írtak nekem, hogy visszaadták a jegyüket, amikor látták, hogy nem leszek a fellépők között.

Blikknek

Sokan úgy vélték, Cinit Kovács Kati miatt nem hívták az idén, de az énekesnő leszögezte, nincs köztük konfliktus.

Sok szeretettel üdvözlöm Cinit, nekem mindig ő volt az egyik kedvencem, és soha nem volt konfliktusunk"

"Sokak kérdésére válaszolva szeretnénk eloszlatni a kételyeket. Zalatnay Sarolta nem személyes okokból kifolyólag nem lép fel az idei koncerten, továbbra is nagy tisztelői vagyunk a Művésznőnek, és a jövőbeni együttműködés lehetősége továbbra is fennáll"

Titokban házasodott össze L.L. Junior és szerelme, Kinga: a szülők sem tudtak az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-titokban-hazasodott-ossze-ll-junior-es-szerelme-kinga-a-szulok-sem-tudtak-az-eskuvorol.htmlL.L. Junior feleségül vette szerelmét a legnagyobb titokban: senki nem tudott az esküvőről. TV + SztárokOrigoValóVilág: Adri lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-adri-lett-a-kivalasztott-parbaj.htmlA ValóVilág kiválasztásán döntetlen lett az állás, így Lacikának kellett döntenie arról, ki menjen ki párbajozni: Roli vagy Adri. Végül a lányra került a zöld kendő. TV + SztárokOrigoSzexi harcművész szépségétől olvadozik az internethttp://www.life.hu/sztarok/20190113-szexi-harcmuvesz-szepsegetol-olvadozik-az-internet.htmlA világ egyik legdurvább sportját végzi, mégis szívesen mutatja meg szexi, nőies oldalát az Instagramon Valerie Loureda. TV + SztárokOrigoÁllítják: Katalin hercegné életére törtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-allitjak-katalin-hercegne-eletere-tortek-isis.htmlTavaly májusban arról lehetett olvasni, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Azóta kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is: meg akarták mérgezni. TV + Sztárok--Művészi aktfotón Ördög Nóra: így látta ma reggel feleségét Nánási Pál http://www.life.hu/sztarok/20190113-muveszi-aktfoton-ordog-nora-igy-latta-ma-reggel-feleseget-nanasi-pal.htmlNánási Pál Az ébredés 50 árnyalata címmel osztott meg Ördög Nóráról fotót az Instagramon. TV + SztárokOrigoValóVilág: dézsában szexiztek a villalányok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190113-valovilag-dezsaban-szexiztek-a-villalanyok.htmlAmíg Adri és Reni hagyott magán némi ruhadarabot, addig Zsuzsu tök pucéran rázta magát a kamerába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.