Katalin hercegné
Tavaly májusban arról lehetett olvasni, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Azóta kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is: meg akarták mérgezni. 

Egy kódolt internetes oldalról került ki az az üzenet, amelyben megbeszélték az Iszlám Állam hívői, hogy kivégzik a hercegnét. Mivel tudták, melyik szupermarketben szokott vásárolni, azt tervezték, megmérgezik az árut – írja a Daily Star nyomán a Ripost.

Meg akarták mérgezni Katalin hercegnét Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ugyanazon a honlapon beszélték meg a támadást, ahol anno Husnain Rashid is bejelentette, végez György herceggel. A 32 éves férfi most életfogytig tartó büntetését tölti.

Művészi aktfotón Ördög Nóra: így látta ma reggel feleségét Nánási Pál http://www.life.hu/sztarok/20190113-muveszi-aktfoton-ordog-nora-igy-latta-ma-reggel-feleseget-nanasi-pal.htmlNánási Pál Az ébredés 50 árnyalata címmel osztott meg Ördög Nóráról fotót az Instagramon. TV + SztárokOrigoMiló Viki az Exatlonról: "Az utolsó lehetőséget kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20190112-milo-viki-az-exatlonrol-az-utolso-lehetoseget-kaptam.htmlA négyszeres címvédő ökölvívó világbajnok, Miló Viki számára hamar véget ért a TV2 Exatlon című műsora, hiszen elsőként kellett Dominikáról hazarepülnie. Viki most a Life.hu-nak elmondta, hogyan élte meg azt, hogy 40 évesen szerinte élete utolsó lehetőségét kapta. TV + SztárokOrigo17 évvel ezelőtti fotót posztolt Tóth Gabi: így nézett ki az első koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-17-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-toth-gabi.htmlRetrófotót mutatott az Instagramján követőinek Tóth Gabi. TV + Sztárok--Úgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-uj-baratnoje-van-pinter-tibornak.htmlA Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila színészetről és rendezői munkáiról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190112-arpa-attila-szineszetrol-es-rendezoi-munkairol-beszelt-sztarportre.htmlA Sztárportréban ezúttal Árpa Attila mesélt a karrierjéről: a színészetről és a rendezői munkáiról. TV + SztárokOrigoFeloszlott az Akkezdet Phiai hiphopformációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlA Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.