Börtönbüntetésre ítélték a Happy Gang énekesét, Móré András Vitamint

Forrás: facebook/Happy gang -
Happy Gang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönbüntetésre ítélték Móré András Vitamint, a Happy Gang egykori énekesét, aki 2016 nyarán kocsmai verekedésbe keveredett Csepelen, és egy férfit söröskorsóval arcon vágott. A bíróság meghozta az ítéletét.

„A vádlottat a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság 2018 szeptemberében – jogerősen – maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntette miatt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre és 150 000 forint pénzbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 2 év próbaidőre felfüggesztette” – tájékoztatta a Blikket dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Happy Gang Forrás: facebook/Happy gang

Az ügyről részletesen beszámoló Ripostnak így nyilatkozott Vitaminról egy szemtanú: „Balhés gyerek volt ez korábban is, de ilyen durva dolgot még sosem tett. Nem hiába van kitiltva már minden környékbeli kocsmából”.

A férfi, akit Vitamin megütött, azóta meghalt.

Biztonsági öv nélküli vezetésért figyelmeztette a rendőrség Fülöp hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20190120-biztonsagi-ov-nelkuli-vezetesert-figyelmeztette-a-rendorseg-a-98-eves-fulop-herceget.htmlRendőrségi intésben részesült a brit uralkodó férje, aki alig két nappal meglehetősen súlyos autóbalesete után biztonsági övének becsatolása nélkül vezette új járművét.TV + Sztárok--Három napig nem evett a fellépése előtt Kovács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20190119-harom-napig-nem-evett-a-fellepese-elott-kovacs-kati-igy-van-jo-kondiban.htmlKovács Kati volt a múlt szombati Táncdalfesztivál 50+ egyik sztárfellépője. Az énekesnő nagy sikert aratott, és azt is elárulta, mit szokott tenni, illetve nem tenni a koncertek előtt. TV + SztárokOrigoÁllítják: Katalin hercegné életére törtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-allitjak-katalin-hercegne-eletere-tortek-isis.htmlTavaly májusban arról lehetett olvasni, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Azóta kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is: meg akarták mérgezni. TV + Sztárok--Művészi aktfotón Ördög Nóra: így látta ma reggel feleségét Nánási Pál http://www.life.hu/sztarok/20190113-muveszi-aktfoton-ordog-nora-igy-latta-ma-reggel-feleseget-nanasi-pal.htmlNánási Pál Az ébredés 50 árnyalata címmel osztott meg Ördög Nóráról fotót az Instagramon. TV + SztárokOrigoValóVilág: dézsában szexiztek a villalányok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190113-valovilag-dezsaban-szexiztek-a-villalanyok.htmlAmíg Adri és Reni hagyott magán némi ruhadarabot, addig Zsuzsu tök pucéran rázta magát a kamerába. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila színészetről és rendezői munkáiról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190112-arpa-attila-szineszetrol-es-rendezoi-munkairol-beszelt-sztarportre.htmlA Sztárportréban ezúttal Árpa Attila mesélt a karrierjéről: a színészetről és a rendezői munkáiról. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki a Viva Tv-s időkben Ada – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190112-igy-nezett-ki-a-viva-tvs-idokben-ada-pinter-adrienn-foto.htmlAda az Instagramon megmutatta, hogyan nézett ki, amikor még a Viva Tv-nél dolgozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.