Shane Tusup nem szabadult meg a katinkás tetoválásaitól

Forrás: AFP/Christophe Simon -
Hosszú Katinka Shane Tusup tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup testét továbbra is katinkás tetoválások díszítik, amiket nem is akar eltüntetni. 

Shane Tusup és Hosszú Katinka házassága zátonyra futott, de közös emlékeik és eredményeik nem tűntek el. Nemcsak az emlékezetünkben maradtak meg, de Shane testét is szép számmal díszítik varratok, amelyek a közös életük fontos pontjaira emlékeztetik. Úgy tűnik, hogy ezektől eddig nem szabadult meg az egykori edző, és valószínűleg ezután sem akar.

Az Iron Lady ott díszeleg a karján, de ezen kívül is bőven van még katinkás tetoválása Forrás: AFP/Christophe Simon

Erre utal legalábbis az, hogy az Instagram-oldalán a katinkás tetoválásait firató kérdésre csupán egy mosolygós, angyalkás hangulatjellel válaszolt – szúrta ki a Blikk. Ráadásul az eltüntetés hosszú, drága és fájdalmas is volna, de a rátetoválás sem egyszerű. „Megoldható a fedőtetoválás készítése, de ezt sokszor, főként fekete színű alkotás esetén, nem egyszerű kivitelezni. Ebben az esetben sem lenne könnyű, és valószínűleg lézerezni kellene előtte” – mondta Bíró-Tóth Anita tetováláseltávolító.

Tóth Andi születésnapi buliján túl sokat ittak: az egyik barátnője kórházba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-toth-andi-szuletesnapi-bulijan-tul-sokat-ittak-az-egyik-baratnoje-korhazba-kerult.htmlTóth Andi barátaival ünnepelte a 20. születésnapját, de nagyon eldurvult a buli: egyikük detoxikálóba került. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: sztriptízzel próbálta megszerezni a győzelmet Adri (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190121-valovilag-9-sztriptizzel-probalta-megszerezni-a-gyozelmet-adri-18.htmlTáncpárbajon mérte össze tudását a ValóVilág 9 villájában Adri és Lacika. A lány nem volt szégyenlős, úgy tűnik, mindent be akart vetni a győzelem érdekében. Ledobta a ruháit tánc közben. TV + Sztárok--Babapocakkal szelfizett Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-babapocakkal-szelfizett-eke-angela.htmlMeglepő fotót posztolt Eke Angéla a közösségi oldalára. A színésznő babapocakkal pózol a legújabb szelfijén. TV + SztárokOrigoVarga Viktor szeme feketére változott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-varga-viktor-szeme-feketere-valtozott.htmlVarga Viktor a Reggeli vendége volt, és természetesen nem hagyományos öltözékben jelent meg: nagyon furcsán nézett ki. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg ette meg a leghamarabb Krisztián kolbászát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vv-greg-ette-meg-a-leghamarabb-krisztian-kolbaszat.htmlVV Greg nagy élvezettel nyelte az előző széria Krisztiánjának kolbászát: meg is nyerte az evőversenyt. TV + SztárokOrigoBrad Pitt állítólag Charlize Theronnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-brad-pitt-allitolag-charlize-theronnal-randizik.htmlBrad Pitt igazi bombázóval jár éppen, ha igazak a pletykák. Angelina Jolie ettől tutira kiakad majd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.