Szűcs Judith Szécsi Pállal való szerelméről mesélt

Forrás: MTI/Bara István -
párkapcsolat öngyilkosság szerelem Szécsi Pál Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szécsi Pál nem sokkal utolsó öngyilkossági kísérlete előtt esett szerelembe Szűcs Judithtal. Az énekesnő most elmesélte, hogyan történt az első csókjuk, és hogyan szelídült a nagy szerelem erős barátsággá. 

„Az első szó, ami eszembe jut Szécsi Pálról, az a sárm. Neki nem kellett udvarolnia, neki olyan sármja volt, hogy ha csak rád mosolygott, már az önmagában felért egy udvarlással. Meg se kellett szólalnia. Szégyellős férfi volt, de mégis nagyon tudott hódítani” – mesélte a Borsnak Szűcs Judith.

Szécsi Pál ugyanis röviddel halála előtt Szűcs Judithot szerette. Turnéra hívta őt és Cserháti Zsuzsát. Szécsi ekkor már szakított nagy szerelmével, Domján Edittel.

Szécsi Pál öltözőjében csókolta meg Szűcs Judith énekesnőt Forrás: Wikipédia / Mária Novák

Szűcs Judith kollégaként tekintett a legendás énekesre, be akarta bizonyítani, hogy méltó a felkérésre. „Emlékszem, a fellépések előtt nagyon sok időt töltöttünk az öltözőben. Mindig átmentünk egymáshoz, és jókat viccelődtünk. Láttam, hogy ez feltölti, vidámabb és boldogabb lesz tőle. Egy ilyen alkalommal csattant el köztünk az első csók is” – mondta a lapnak Szűcs Judith, aki ekkor még csak a húszas évei elején járt. Kissé megrémítette a helyzet, hiszen tudott Szécsi addigi öngyilkossági kísérleteiről.

Szűcs Judith 1979-ben Forrás: MTI/Bara István

Mint mondta: ott voltak a hegek a nyakán, már túl volt egy gégemetszésen. Igyekezett szerelemmel gyógyítani Szécsit, hogy akarjon élni, de nem sikerült. „Egyszerűen csak átalakult a kapcsolatunk egy szoros barátsággá. Neki és nekem is másfelé haladt az életünk. Biztos, hogy tovább tartott volna a kapcsolatunk, ha erősebben akarjuk és érezzük” – fogalmazott Szűcs Judith.

Ilyen volt Andy Vajna búcsúztatója Kaliforniábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ilyen-volt-andy-vajna-bucsuztatoja-kaliforniaban.htmlKaliforniában emlékeztek meg Andy Vajnáról a producer Amerikában élő barátai, kollégái. TV + Sztárok--Palvin Barbi összeköltözött szerelmével, Dylan Sprouse színésszel - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-palvin-barbi-osszekoltozott-szerelmevel-dylan-sprouse-szinesszel.htmlPalvin Barbi Insatgram-oldalán jelentette be, hogy összeköltözött a pasijával. Nem is akárhol!TV + Sztárok--Tóth Vera mély dekoltázst mutatott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-toth-vera-mely-dekoltazst-mutatott.htmlTóth Vera dögös öltözékben indult szórakozni: odavoltak érte a rajongói. TV + Sztárok--Beszédet mondhat Arnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-beszedet-mondhat-arnold-schwarzenegger-andy-vajna-temetesen.htmlAndy Vajna temetésén minden bizonnyal ott lesz Arnold Schwarzenegger is, és a legfrissebb hírek szerint beszédet is mond majd. TV + Sztárok--Nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki Cicciolina ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-nemzetkozi-elfogatoparancsot-adhatnak-ki-cicciolina-ellen.htmlÚjranyithatnak egy 1992-es ügyet, amelyben Cicciolinát emberrablással vádolják, ugyanis akkor titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi amerikai otthonából. TV + Sztárok--Rákos betegnek nevezte egy kommentelő Tóth Gabit: így reagált az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190128-rakos-betegnek-nevezte-egy-kommentelo-toth-gabit-igy-reagalt-az-enekesno.htmlTóth Gabi is, mint minden közszereplő rengeteg negatív kommentet és bántást kap közösségi oldalán. A legutóbbi eset azonban minden határon túltment, amit nem tudott szó nélkül hagyni az énekesnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.