Nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki Cicciolina ellen

tv2 -
emberrablás elfogatóparancs Staller Ilona Cicciolina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újranyithatnak egy 1992-es ügyet, amelyben Cicciolinát emberrablással vádolják, ugyanis akkor titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi amerikai otthonából.

Nagy bajba kerülhet Cicciolina, ugyanis újranyitották azt az 1992-es ügyet, amelyben emberrablással vádolták. Staller Ilona akkor titokban vitte el Jeff Koonsszal közös gyermeküket a férfi otthonából. Onnan Magyarországra, majd Olaszországba szökött vele. A férfi soha nem nyugodott bele ebbe, eddig 4 millió dollárt, vagyis körülbelül 1,1 milliárd forintot költött magánnyomozókra és ügyvédekre.

Cicciolina ellen elfogatóparancsot adhatnak ki tv2

Cicciolina ügyvédje, Luca Di Carlo az olasz sajtónak elismerte, hogy az újraindult nyomozás során lehet, hogy ügyfele ellen elfogatóparancsot adnak ki. Ám ő mindent elkövet, hogy ez ne történhessen meg.

Ha ugyanis ténylegesen kiadják a nemzetközi elfogatóparancsot, ügyfelem komoly bajba kerülhet,

Ripostnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.