Jennifer Lawrence eljegyzés menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan férjhez megy Jennifer Lawrence, kedvese ugyanis eljegyezte a színésznőt.

Napok óta pletykálnak arról, hogy Cooke Maroney eljegyezte Jennifer Lawrence-t, a színésznőt ugyanis egy randi után hatalmas gyűrűvel az ujján látták kilépni egy étteremből. A hírt végül a 28 esztendős Oscar-díjas sztár szóvivője is megerősítette a Just Jarednek, így most már biztos: hamarosan oltár elé állnak.

A pár tavaly tavasszal kezdett el randizni, állítólag egy közös barát mutatta be őket egymásnak.

Jennifer Lawrence és vőlegénye Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega
Borbás Marcsi reagált a házassági válságáról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190206-borbas-marcsi-reagalt-a-hazassagi-valsagarol-szolo-pletykakra.htmlBorbás Marcsi házasságáról csúnya pletykák kaptak szárnyra annak ellenére, hogy a műsorvezető soha nem nyilatkozik magánéletéről. Reagált a híresztelésre. TV + SztárokOrigoAxl Rose plasztikával harcol az öregedés ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-axl-rose-plasztikaval-harcol-az-oregedes-ellen.htmlAxl Rose sem tud méltósággal megöregedni: betöltötte az 57. életévét, de arca lehetetlenül sima és nem áll jól neki, TV + Sztárok--Oszter Sándor újra bíróság elé áll a befolyással üzérkedés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-oszter-sandor-ujra-birosag-ele-all-a-befolyassal-uzerkedes-miatt.htmlÚjra bíróság elé kell állnia Oszter Sándornak a befolyással üzérkedés ügyében. Ugyan tavaly júniusban felmentő ítéletet kapott, de hamarosan másodfokon folytatódhat a tárgyalás. TV + Sztárok--Lady Gaga beleszerethetett Bradley Cooperbehttp://www.life.hu/sztarok/20190206-lady-gaga-beleszerethetett-bradley-cooperbe-csillag-szuletik.htmlEgyes hírek szerint Lady Gaga komolyan gondolkodik rajta, hogy felbontja az eljegyzését, ugyanis fülig beleszeretett Bradley Cooperbe. TV + Sztárok--Brad Pitt és Angelina Jolie hetente többször is találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-brad-pitt-es-angelina-jolie-hetente-tobbszor-is-talalkoznak-egymassal.htmlA viharosan kezdődő válásuk békésebb mederben folytatódik: állítólag hetente többször is találkozik az egykori házaspár, és megpróbálják nyugodtan rendezni a helyzetüket. TV + SztárokAFPVajna Timi jósnő barátnője elárulta, hogy az özvegy retteg a jövőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vajna-timi-josno-baratnoje-elarulta-hogy-az-ozvegy-retteg-a-jovotol.htmlMint ismeretes, január 20-án tragikus hirtelenséggel, otthonában érte a halál a világhírű magyar producert, Andy Vajnát. Felesége, Timi hetekkel a tragédia után is sokkos állapotban van. Jósnő barátnője mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.