Oszter Sándor újra bíróság elé áll a befolyással üzérkedés miatt

Forrás: Youtube -
üzérkedés befolyás bíróság Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra bíróság elé kell állnia Oszter Sándornak a befolyással üzérkedés ügyében. Ugyan tavaly júniusban felmentő ítéletet kapott, de hamarosan másodfokon folytatódhat a tárgyalás.

Oszter Sándort felmentették tavaly júniusban a befolyással üzérkedés ügyében, de a hírek szerint másodfokon folytatódik a tárgyalás, így a színész nem nyugodhat meg.

Oszter Sándor újra bíróság elé áll Forrás: Youtube

Januárban derült ki számunkra is, hogy Debrecenben folytatódik az ügy, oda kell majd lejárnunk.

Blikknek

Ha ez még nem lenne elég, Oszter Sándornak egy másik tárgyalásra is koncentrálnia kell, amelyet a diósjenői birtokán létrehozott mesterséges tó miatt indítottak. A tó nagy felháborodást keltett nemcsak a helyiek körében, de problémát jelentett a Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vízügyi és Vízvédelmi Hatóságának is. "

Az ügy bonyolult, ám mivel álláspontunk szerint a hatóság határozata szakszerűtlen, ezért azt hatályon kívül kell helyezni.

Pécsi Ildikó valóban kiköltözteti unokáját a lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-pecsi-ildiko-valoban-kikoltozteti-unokajat-a-lakasabol.htmlTavasszal lejár a kilakoltatási moratórium, Pécsi Ildikó unokájának el kell hagynia a művésznő otthonát. TV + Sztárok--Sári Évi megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-sari-evi-megmutatta-milyen-amikor-teljesen-atvaltozik-egy-szerep-kedveert.htmlÁltalában szőke hajjal láthatjuk a színésznő-énekesnő Sári Évit. Most azonban megmutatta, milyen, amikor teljesen átváltozik egy szerep kedvéért. Te felismernéd így? TV + SztárokOrigoKitartanak a szponzorok Curtis melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-kitartanak-a-szponzorok-curtis-mellett-elvono.htmlKitartanak a szponzorok az elvonón gyógyuló Curtis mellett. TV + Sztárok--Brad Pitt és Angelina Jolie hetente többször is találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-brad-pitt-es-angelina-jolie-hetente-tobbszor-is-talalkoznak-egymassal.htmlA viharosan kezdődő válásuk békésebb mederben folytatódik: állítólag hetente többször is találkozik az egykori házaspár, és megpróbálják nyugodtan rendezni a helyzetüket. TV + SztárokAFPLiptai Claudia újra a cukrászattal foglalkozik most, hogy nem tévézikhttp://www.life.hu/sztarok/20190206-liptai-claudia-ujra-a-cukraszattal-foglalkozik-most-hogy-nem-tevezik.htmlLiptai Claudia élete teljesen másként zajlik, hiszen a tévé már nincs képben. Elárulta, mivel tölti az idejét most. TV + SztárokOrigoVV Reni elárulta: kiesése után is szerelmes Csokiba, akivel az érzés kölcsönöshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-vv-reni-elarulta-kiesese-utan-is-szerelmes-csokiba-akivel-az-erzes-kolcsonos.htmlVV Reni VV Zsuzsuval való párbajában alulmaradt, így ő már a való életből figyeli a villabéli történéseket. A fiatal táncoslány Csokival való kapcsolatáról mesélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.