Oszter Sándor megszólalt az ellene folyó bírósági ügyről

Forrás: MTI/Beliczay László -
vád Facebook bíróság Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befolyással való üzérkedés: ezzel a váddal kell állítólag szembenézni Oszter Sándornak, aki azonban tagadja, hogy elkövetett volna bármi ilyesmit. Erről párja Facebook-oldalán tudatta a rajongóit.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Oszter Sándornak súlyos vádakkal kell szembenéznie, mégpedig befolyással való üzérkedéssel. Állítólag egy körözött milliárdos üzletembernek próbált segítséget nyújtani pénzért cserébe. Ő és ügyvéd társai igyekeztek elsimítani a bűnöző adócsalási ügyét, ezért cserébe részletekben több mint 50 millió forintot csaltak ki a milliárdostól.

Forrás: MTI/Beliczay László

Ezt állítja legalábbis a Story Magazin, amire Oszter Sándor reagált is felesége Facebook- oldalán keresztül. "Kedves Lájkolók, Oldalkedvelők, Barátaim! Oszter Sándor vagyok és személyesen én magam szeretnélek Benneteket megszólítani és a sajtóban megjelent hírekre reagálni. Eljárás folyik ellenem egy olyan szélhámos ember vádaskodásai miatt, melyből megmondom őszintén nem is gondoltam volna, hogy ekkora média vihar keletkezik.

Rágalmazóm egy nemzetközi csaló, aki filmproducernek adta ki magát,

és azzal hitegetett, hogy egy nagy horderejű filmet szeretne forgatni. Szakmai végzettségét is kitalálta, mivel jogi végzettséget hazudott. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben, soha senkinek, tehát neki sem tettem ígéretet arra, hogy befolyásolni tudnék egy jogi eljárást illetve annak bírói személyét, sőt pénzt sem kértem és nem is fogadtam el. Folyamatosan, őszintén működtem együtt a nyomozó hatóságokkal,

a vádiratban megfogalmazott vádakat nem ismerem el.

Azt szeretném, ha a valódi, igazi művészi munkámra lennétek kíváncsiak, nem pedig a bulvár sajtó írásaira" - olvasható Donatella Failoni által közzétett posztban.

VV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"http://www.life.hu/sztarok/20161006-vv.htmlVV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség. TV + SztárokOrigoAz örök szinglik világa: világsztárok, akik élvezik az egyedüllétet http://www.life.hu/sztarok/20161006-sztarok-akik-a-szingli-eletet-valasztottak-jennifer-lawrence-es-susan-sarandon.htmlMicsoda nők! Nem sírnak és búslakodnak, mert nincs mellettük pasi. Élvezik az életet, emellett építgetik a saját kis karrierjüket. Jó, persze nekik is vannak átsírt éjszakáik, ám ez elmondásuk szerint egy rövid pillanat csupán. A társadalom egy része már „vénkisasszony”-nak tartja őket. Bár ez a fajta megbélyegzés néhány nőt padlóra küldene, ezek a sztárok nem törődnek a rosszalló szavakkal. Íme, Hollywood öt legnépszerűbb szinglije. TV + Sztárok--VV Vivi újraértelmezte a mellvillantás fogalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-vivi-a-kivalasztas-elott-villantotta-meg-melleit-ujra.htmlVV Vivi úgy tűnik, csak akkor érzi jól magát, ha fedetlen testrészekkel billeghet. Nem tud elmúlni úgy nap, hogy a szőke villalány ne mutogatná valamilyét: hol a mellét, hol az egész testét teszi közszemlére. Ezúttal a kihívás előtt igyekezte elnyerni a figyelmet. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András megszenvedte a verekedésthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-kallay-saunders-andras-verekedos-ugye-miatt-sokan-belekotnek-megszenvedte-a-3-eve-folyo-esetet.htmlKállay-Saunders Andrást 3 éve vádolják azzal, hogy egy budapesti szórakozóhelyen megütött egy testvérpárt. Az énekes azonban kitart amellett, hogy ő nem ütött meg senkit. A bíróság hamarosan ítéletet hoz az ügyben, Kállay pedig arról beszélt, milyen károkat okozott neki ez az egész eset. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator vazelinnal kenegette Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-egy-fotozas-kedveert-vazelinnal-kenegette-kulcsar-edinat-cinthya-dictator.htmlAz Édes élet sztárjai mindig részt vesznek valami őrültségben, vagy nem mindennapi dolgoban: Legutóbb Kucsera Gábor vállalkozott a házi akupunktúrára, most pedig Kucsár Edina vállalta Cinthya Dictator nem mindennapi felkérését..TV + SztárokOrigoHajdú Péter kimaradt Szabó Zsófi luxusesküvőjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-hajdu-petert-nem-hivtak-meg-szabo-zsofi-eskuvojere.htmlA műsorvezető nem bulizhatott együtt a hatalmas násznéppel, ugyanis Hajdú Péter nem kapott meghívást Szabó Zsófi luxusesküvőjére. Erről saját maga vallott az ismét képernyőkre kerülő Esti Frizbiben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.