Sztárok, akik több eljegyzésen is túl vannak már: Lady Gaga és Kaley Cuoco is több gyűrűt kapott

Katy Perry eljegyzés Miranda Kerr sztárok kaley Cuoco Gwyneth Paltrow Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem példa nélküli, hogy a hollywoodi sztárok elsőre nem találják meg a boldogságot, csak az ő kudarcaiknak az egész világ a tanúja. A végül zátonyra futott kapcsolataik is a világ szeme láttára szökkennek szárba, jutnak el az eljegyzésig, majd a csúfos szakításig. Íme, azok a sztárok, akiknek egynél többször került jegygyűrű az ujjára: Katy Perry és Lady Gaga is többször mondott már igent a nagy kérdésre.

Katy Perry

Katy Perry Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain

Az énekesnőt először 2009-ben jegyezték el, akkor Russell Brand ereszkedett térdre előtte Indiában. Tíz hónappal később a boldogító igent is kimondták, de mindössze 14 hónapig tartott a házasságuk. A brit színész és komikus SMS-ben vetett véget a kapcsolatuknak... 2019-ben azonban ismét gyűrű került az énekesnő ujjára, Orlando Bloom színész kérte meg a kezét, akivel korábban már egy párt alkottak és szakítottak is.


Miranda Kerr

Miranda Kerr Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

A modell először Orlando Bloomnak mondott igent, és nagyon hasonló gyűrűt viselt évekig, mint amilyet Katy Perry kapott a színésztől, vagyis virágosat. A házasságuk azonban 3 év után, 2013-ban véget ért, a következő lánykérés 2016-ben jött. A Snapchat vezérigazgatója tette fel a nagy kérdést Mirandának, aki természetesen igent mondott. Esküvőjükre 2017-ben került sor, és azóta – egyelőre – együtt vannak.


Lady Gaga

Lady Gaga Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

Az énekesnő 2015-ben, Valentin-napon kapta az első gyűrűjét Taylor Kinney színésztől, aki egy hatalmas szív alakú gyémánttal díszített ékszert húzott Lady Gaga ujjára. A nagy szerelemnek azonban még az esküvő előtt vége szakadt 2016 júliusában. Nem sokáig szomorkodott Lady Gaga, 2017-ben már ügynökével esett szerelembe, és nagyon gyorsan megtörtént az eljegyzés is, de mint azt tudjuk, ezt is felbontották... A rajongók szerint Bradley Cooper iránt kialakult gyengéd érzelmei miatt, de ez persze csak feltételezés.


Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

Kevesen emlékeznek a színésznő első komoly kapcsolatára, pedig nem akárkivel gabalyodott össze: egyenesen Brad Pitt volt az első, aki eljegyezte a szőkeséget. 1996-ban húzott a színész Gwyneth ujjára gyűrűt, de a pár nem jutott el az oltárig: 1997-ben szakítottak. Ezt az eljegyzést hosszú kihagyás után követte a második: 2003-ban tette fel a nagy kérdést Chris Martin, a Coldplay énekese a színésznőnek. Össze is házasodtak és két közös gyermekük született, majd 2016-ban elváltak. Gwyneth azonban azóta már újraházasodott, Brad Falchuk író-producer vette el 2018-ban az énekesnőt.


Kaley Cuoco

Kaley Cuoco Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Az Agymenők sztárja kétszer házasodott, és összesen háromszor húztak gyűrűt az ujjára. Először 2011 októberében jegyezte el őt Josh „Lazie” Resnik, de a következő év márciusára már véget is ért a románcuk. A következő szerelem 2013-ban érkezett az énekesnő életébe, Ryan Sweeting mindössze három hónap után jegyezte el a színésznőt, és még abban az évben össze is házasodtak, de kevesebb mint két évvel később elváltak. A harmadik gyűrűjét Karl Cook lovastól kapta Kaley 2017. november 30-án. 2018-ban össze is házasodtak, és azóta boldogan élnek.

Oszter Sándor saját erdei útján hajtott vastüskébe, szándékosságra gyanakszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-oszter-sandor-sajat-erdei-utjan-hajtott-vastuskebe-szandekossagra-gyanakszik.htmlSaját erdei útján hajtott autójával vastüskébe Oszter Sándor. Szándékosságot sejt a dolog mögött, azt mondja, az eszköz nem egy szerszám volt, erre a célra készítették. Feljelentést tett a rendőrségen. TV + Sztárok--Erzsébet királynő megajándékozza Meghan Markle-t elhivatottsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-erzsebet-kiralyno-megajandekozza-meghan-marklet-elhivatottsaga-miatt.htmlBennfentesek szerint Erzsébet királynő nagyon különleges ajándékkal szeretné meglepni Meghan Markle-t kemény munkájáért. TV + Sztárok--Shakirát adócsalással vádolják, beidézte a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20190227-shakirat-adocsalassal-vadoljak-beidezte-a-birosag.htmlAz adócsalás miatt Shakira ellen indult eljárásban beidézték a kolumbiai énekesnőt, június 12-én kell megjelennie a bíróság előtt a katalóniai Esplugues de Llobregatban. TV + Sztárok--Majdnem 500 métert zuhant néhány másodperc alatt Emiliano Sala gépehttp://www.life.hu/sztarok/20190227-majdnem-500-metert-zuhant-nehany-masodperc-alatt-emiliano-sala-gepe.htmlEmiliano Sala Franciaországból Walesbe tartott egy magánrepülővel, de a gép nem ért célba. Mint kiderült, a pilóta súlyos mulasztásokat követett el. TV + Sztárok--Helyi szervezési hiányosságok miatt elmarad Curtis kolozsvári koncertjehttp://www.life.hu/sztarok/20190227-helyi-szervezesi-hianyossagok-miatt-elmarad-curtis-kolozsvari-koncertje.htmlElmarad Curtis és a BSW csütörtöki koncertje. A történtekről nem az előadók tehetnek. TV + Sztárok--Növényi Norbertnek nem kell börtönbe mennie, de így is 30 milliót bukott a vád miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-novenyi-norbertnek-nem-kell-bortonbe-mennie-de-igy-is-30-milliot-bukott-a-vad-miatt.htmlNövényi Norbert adócsalási és magánokirat-hamisítási ügybe keveredett, és bár nem kell börtönbe mennie, így sem örülhet: mindenét elvesztette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.