Idegesítő celebpárok: Kim Kardashian és Kanye West a lista élén

Forrás: Getty Images/FilmMagic/C Flanigan -
Selena Gomez sztárpár Blake Shelton Kanye West kim kardashian Justin Bieber idegesítő pár celeb Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárszerelmek nagy figyelmet kapnak, de nem mindegyik párocska szimpatikus az embereknek. Vagy azért, mert túltolják az egymás iránti érzelmeik kinyilvánítását, vagy egyszerűen csak bosszantóak mondjuk a sokadik szakítás és újraegyesülés vagy a drámáik miatt. Íme, azok a egykori és jelenlegi sztárpárok, akik eléggé idegesítőek.

Kim Kardashian és Kanye West

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Getty Images/FilmMagic/C Flanigan

Kétségtelen, hogy ez a házaspár nagyon sokszor veri ki az embereknél a biztosítékot még külön-külön is, nemhogy együtt. Kim és Kanye ugyanis nevetségesen tökéletesnek állítják be a kapcsolatukat, de kicsit visszás, hogy ennyire reklámozni kell a szerelmüket. Hiszen mi szükség van az állandó bizonyítgatásra, ha egyszer senki nem kételkedik abban, hogy őket egymásnak teremtette az ég... Az emberekben így aztán azt az érzést keltik, hogy a nagy szerelmük közzététele inkább magamutogatás és dicsekvés, mintsem az őszinte és boldog pillanataik megosztása.


Justin Bieber és Selena Gomez

Justin Bieber és Selena Gomez Forrás: AFP

Tiniként szeretett egymásba Selena Gomez és Justin Bieber, kapcsolatuk azonban nagyon gyorsan egy brazil szappanoperára kezdett el hasonlítani. Annyiszor szakítottak és jöttek újra össze, hogy azt már a legelvetemültebb rajongóik sem tudták követni. Mindent nagy hévvel csináltak, de sosem lehettünk biztosak abban, hogy mi az igazság. Úgy tűnik azonban, hogy ez a korszakuk már végleg lezárult, hiszen Justin Bieber elvette Hailey Baldwint, de persze sosem lehet tudni, hogy mit hoz az élet.


Gwen Stefani és Blake Shelton

Gwen Stefani és Blake Shelton Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Gwen Stefani és Blake Shelton a The Voice című tehetségkutatóban szerettek egymásba, és nagyjából a kapcsolatuk első percétől kezdve folyamatosan kommunikálják szerelmüket, ha kell, ha nem. A párocska minden alkalmat megragad, hogy szerelmes duetteket énekeljen, és elképesztően unalmas interjúkban ömlengenek egymásról. Természetesen szép a szerelem, és mindenki örül a boldogságuknak, de a párocska már túltolta szerelmük hirdetését.


Dax Shepard és Kristen Bell

Dax Shepard és Kristen Bell Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A két sztár eleinte egyszerű szerelmespárnak tűnt, de az idő előrehaladtával elkezdték nagyon idegesíteni az embereket, főként a közösségi oldalaikon megjelenő tartalmakkal. Ők ugyanis erőltetetten cuki párként reklámozzák a különböző termékeket, és természetesen az imádnivaló családjuk is nagy hangsúlyt kap a felületeiken.


Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth Paltrow és Chris Martin Forrás: AFP/Kevin Mazur

A sztárpár már rég elvált, de amíg tartott a kapcsolatuk, nem számítottak túlságosan népszerűnek. Házasságuk alatt ugyanis gyakran viselkedtek úgy, mintha ők mindenkinél jobbak lennének, mintha a kapcsolatuk a világ legtökéletesebbje volna. Az ő esetükben bebizonyosodott, hogy a tökéletesség csak látszat volt, ugyanis a pár hibátlan házassága végül válással végződött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.