Kate Beckinsale pucéran készített szelfit a fürdőszobájában

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
fürdőszoba Kate Beckinsale pucér meztelen intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy Kate Beckinsale az utóbbi napokban pikáns fotót tölt fel a közösségi oldalára. Most meztelenül pózolt a fürdőszobájában. 

Kate Beckinsale színésznő meghökkentő fotóval lepte meg a követőit az Instagram-oldalán. Meglehetősen intim jelenetet örökített meg: meztelenül pózol a fürdőszobájában. A haját laza kontyba fogta össze.

A napokban már láthattunk egy pikáns posztot a színésznőtől, ugyanis egy hatalmas dildóval lepte meg az édesanyját anyák napja alkalmából. Erről videót is készített.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mens sana in corpore sano or as we modify it in Chiswick, “clean bum clean conscience”

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés,

Aleska bevonzotta a pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-aleska-bevonzotta-a-pasijat.htmlAleska boldog párkapcsolatban él, de nem akárhogy tett szert a számára tökéletes férfira: egy cetli segített neki benne. TV + SztárokOrigoEzért nem hordhatja soha Diana tiaráját Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ezert-nem-hordhatja-soha-diana-tiarajat-meghan-markle.htmlII. Erzsébet nem engedi meg Meghan Markle-nek, hogy a királyi kollekció ékszereit, köztük Diana tiaráját hordja. TV + Sztárok--Luxushotelben pihen a szülés előtt Meghan Markle és férje, Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190405-luxushotelben-pihen-a-szules-elott-meghan-markle-es-ferje-harry-herceg.htmlHarry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, még a gyermekük születése előtt kiruccannak pár napra pihenni. TV + Sztárok--Egyelőre nem adták ki Pásztor Anna zaklatójának holttestét a családnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-egyelore-nem-adtak-ki-a-holttestet-pasztor-anna-zaklatojanak-csaladjanak.htmlEgy hónapja lett öngyilkos a börtönben Pásztor Anna zaklatója, de a holttestet még mindig nem kapta meg a család. TV + SztárokOrigoÁllítják, Vilmos herceg megcsalhatta Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-allitjak-vilmos-herceg-megcsalhatta-katalint.htmlBrit lapok egyre többet pletykálnak arról, hogy Vilmos herceg megcsalhatta felségét, Katalin hercegnét. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan hercegné más nevével ékeskedik az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-harry-herceg-es-meghan-hercegne-mas-nevevel-ekeskednek-az-instagramon.htmlA napokban debütált közös Instagram-fiókjával Harry herceg és Meghan hercegné. Az oldal a Sussexroyal nevet viseli, ám kiderült, hogy ennek a névnek már volt tulajdonosan a közösségi oldalon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.