Szűcs Judith édesanyjának 36 terhessége volt

Forrás: FEM3 -
halál terhesség vetélés anya Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith hamarosan 66 éves lesz, úgy gondolja, eljött az idő, hogy visszatekintsen a múltba. Nem volt könnyű élete, gyerekként nagy szegénységben, de boldogságban éltek. 

Szűcs Judith hálás azért, amit az élettől kapott, szemléletét pedig szüleinek köszönheti. Gyerekként nagy szegénységben éltek, de boldogok voltak. Édesanyját és édesapját nem kerülték el a csapások, ám soha nem panaszkodtak. Az énekesnő anyukájának 36 terhessége volt, de csak 5 gyerek érte meg a felnőttkort.

Szűcs Judith édesanyjáról vallott Forrás: FEM3

Anyunak 36 terhessége volt, nyolc gyereket szült meg, a többi spontán elment.

Story magazinnak

Így néznek ki a 45 év feletti hírességek Photoshop nélkül: van különbség – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-neznek-ki-a-45-ev-feletti-hiressegek-photoshop-nelkul-van-kulonbseg.htmlNehéz olyan felvételt találni a hírességekről, amelyek nincsenek retusálva. Természetesen egy-egy apró hiba eltüntetése még nem számít komoly módosításnak, de a világsztárokon általában ennél jóval több változtatást hajtanak végre. A fotókon olyan simává varázsolják az arcukat, mintha tinédzserek lennének, pedig az idő felettük sem múlt el nyomtalanul: íme, néhány kép, amely megmutatja, mekkora a különbség a manipulált felvételek és egy eredeti között. TV + SztárokOrigoPeter Srámek és kedvese egyéves évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-peter-sramek-es-kedvese-egyeves-evfordulot-unnepelt.htmlPeter Srámek és kedvese, Adri nemrég egyéves évfordulójukat ünnepelték. TV + Sztárok--Ilyen élete lesz Harry herceg és Meghan Markle gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-ilyen-elete-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekenek.htmlHamarosan megszületik Meghan Markle és Harry herceg gyermeke. A trónöröklési rangsor miatt a kicsi neveltetése és élete valószínűleg nagyban fog különbözni az unokatestvéreiétől, Györgyétől, Saroltáétól és Lajosétól. Nézzük, mit is jelent ez pontosan! TV + Sztárok--Egy 24 éves srác nyerte meg Amerika harmadik legnagyobb lottónyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-egy-24-eves-srac-nyerte-meg-amerika-harmadik-legnagyobb-lottonyeremenyet.html10 percig ordított, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a harmadik legnagyobbnak számító lottónyereményt. Manuel Franco az emberek segítésére is költené a nyereményt. TV + SztárokAFPMeghan Markle a szülés után három hónappal újra dolgozhathttp://www.life.hu/sztarok/20190424-meghan-markle-szules-utan-harom-honappal-ujra-dolgozhat.htmlA szülés után hat héttel máris bele akarja vetni magát a munkába Meghan Markle. TV + Sztárok--Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.