Feltörték Michael Bublé Instagram-oldalát

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Michael Bublé feltörés Instagram hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hackerek törték fel Michael Bublé Instagram-oldalát.

Igencsak meglepődtek Michael Bublé rajongói, amikor a napokban különös bejegyzések lepték el a sztár közösségi oldalát. A legtöbb közülük pornográf jellegű felvétel volt és nemi szerv szerepelt rajtuk. Természetesen a képeket nem az énekes posztolta, kiderült, hogy valaki feltörte a fiókját.

Mindez mindössze fél óráig tartott, a követők természetesen azonnal jelentették a történteket a közösségi oldalnak. 30 perc múlva eltűntek a képek és csak azok maradtak, amelyeket valóban maga az énekes posztolt – számolt be róla a The Sun.

Michael Bublé fiókját feltörték Forrás: AFP/Valerie Macon
Elvette kisfia édesanyját, Katát az egykori bokszoló, Kokohttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elvette-kisfia-edesanyjat-katat-az-egykori-bokszolo-koko.htmlSzerény szertartáson vette el kisfia édesanyját az egykori bokszoló, Koko: csak a közeli barátok és a család voltak jelen a menyegzőn. TV + Sztárok--Vége a szerelemnek: szakított 20 évvel fiatalabb párjával Kate Beckinsalehttp://www.life.hu/sztarok/20190502-szakitott-20-evvel-fiatalabb-parjaval-kate-beckinsale.htmlMindössze négy hónapot volt együtt Kate Beckinsale színésznő, és a nála 20 évvel fiatalabb Pete Davidson humorista. TV + SztárokOrigoHarry és Meghan nem fogják eltitkolni gyermekük érkezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-harry-es-meghan-nem-fogjak-eltitkolni-gyermekuk-erkezeset.htmlEgyes híresztelések szerint Meghan és Harry gyermeke már megszületett, csak a pár titokban tartja a kicsi érkezését. Most egy újságíró mindenkit megnyugtatott: be fogják jelenteni, ha a kicsi világra jött. TV + Sztárok--Szívrohama után a kórházból posztolt Iker Casillashttp://www.life.hu/sztarok/20190502-szivrohama-utan-a-korhazbol-posztolt-iker-casillas.htmlIker Casillast, a Porto labdarúgócsapatának spanyol kapusát szívrohammal kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben.TV + Sztárok--Töketlennek nevezte a Bezár a bazár! egyik játékosát Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-toketlennek-nevezte-a-bezar-a-bazar-egyik-jatekosat-tilla.htmlTilla a Bezár a bazár! című műsorban nevezte töketlennek játékosát. TV + SztárokOrigoSingh Vikit szexi csipkés fehérneműben fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-singh-vikit-szexi-csipkes-fehernemuben-fotoztak.htmlEgy éve kezdte az életmódváltást Singh Viki. Most fehérneműben mutatta meg új alakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.