Vége a szerelemnek: szakított 20 évvel fiatalabb párjával Kate Beckinsale

Kate Beckinsale Pete Davidson humorista korkülönbség szakítás
Mindössze négy hónapot volt együtt Kate Beckinsale színésznő, és a nála 20 évvel fiatalabb Pete Davidson humorista.

A sztárok szerelmének a távolság vetett véget, egyikük sem akarta beáldozni a karrierjét, hogy a másikhoz költözzön. Davidson New Yorkban forgatja a Saturday Night Live-ot, a 46 éves Beckinsale pedig Los Angelesben színészkedik - mondta a People magazinnak a pár egyik közeli ismerőse.

Kate Beckinsale újra szingli Forrás: AFP/2019 Getty Images/John Sciulli

Pete Davidson korábban Ariana Grande énekesnő jegyese volt. Sokan azt gondolták, a fiatal férfi csak vígasztalódni akar a nála jóval idősebb Beckinsale-lel.

Harry és Meghan nem fogják eltitkolni gyermekük érkezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-harry-es-meghan-nem-fogjak-eltitkolni-gyermekuk-erkezeset.htmlEgyes híresztelések szerint Meghan és Harry gyermeke már megszületett, csak a pár titokban tartja a kicsi érkezését. Most egy újságíró mindenkit megnyugtatott: be fogják jelenteni, ha a kicsi világra jött. TV + Sztárok--Szívrohama után a kórházból posztolt Iker Casillashttp://www.life.hu/sztarok/20190502-szivrohama-utan-a-korhazbol-posztolt-iker-casillas.htmlIker Casillast, a Porto labdarúgócsapatának spanyol kapusát szívrohammal kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben.TV + Sztárok--Titokban összeházasodhatott ÉNB Bori és ÉNB Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-titokban-osszehazasodhatott-az-rtl-klub-ket-sztarja.htmlÉrdekes fotók kerültek elő az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjéről.TV + SztárokOrigoCicciolina egy olasz tévéműsorban kiakadt a beszélgetőpartnerérehttp://www.life.hu/sztarok/20190501-cicciolina-egy-olasz-tevemusorban-akadt-ki-beszelgetopartnerere.htmlEgy olasz tévéműsorban akadt ki Cicciolina. TV + Sztárok--Ők azok a világsztárok, akik mégsem kaptak szerepet a Bosszúállókbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-ezek-a-szineszek-palyaztak-meg-a-bosszuallok-szerepeire.htmlA Bosszúállók: Végjáték minden eddigi rekordot megdöntött, milliók özönlenek a mozikba, hogy lássák a szuperhősök utolsó közös küldetését. A gyártónak hatalmas bevételt hoz a nagy érdeklődés, de a színészeknek is, akik nemcsak a filmben küzdenek keményen, hanem a meghallgatásokon is. Sok híresség pályázott ugyanis a főbb karakterekre, mindenki részese akart lenni az univerzumnak: ők azok a színészek, akik kis híján Bosszúállók lettek. TV + SztárokOrigoCsonka András függőségéről vallott: nem tudja letenni a mobiltelefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-csonka-andras-fuggosegerol-vallott-nem-tudja-letenni-mobiltelefonjat.htmlNaponta akár 7 órát is tölt pötyögéssel Csonka András. Bevallja: az okostelefonok függője lett. TV + Sztárok
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.