Elvis Presley életéről leleplező könyv készült: pedofíliával vádolják

Forrás: AFP -
Elvis Presley könyv pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leleplező könyvet írt Joel Williamson író Elvis Presley életéről. A többi között azt állítja, hogy a királynak több kiskorú barátnője is volt.

Elvis Presley életéről és sötét oldaláról írt könyvet Joel Williamson. A férfi azt állítja, hogy a zenész 14 éves lányok után koslatott koncertturnéi során. Állítólag három 14 éves lánnyal is szorosabbra fűzte a kapcsolatot, nekik párnacsatázniuk és birkózniuk kellett, valamint csókolgatni a zenészt.

Elvis Presley-t pedofíliával vádolják Forrás: AFP

A könyvben említést tesznek arról is, hogy Elvis le is feküdt egy fiatal rajongójával, ám az aktus során elszakadt az óvszer. A zenész szállította kórházba gyógyszerért a kiskorú szeretőjét, miközben a 15 éves barátnőjét hívogatta – írja a The Sun.

Pedofília és botrányok: tőlük félnek Hollywoodban

Szexuális zaklatás, pedofília, később pedig házasság – van olyan híresség, aki végigjárta ezt a három lépést. Bár a rajongók közül sokan példaképként tekintenek rájuk, az évek alatt több sztárban is csalódniuk kellett. Volt olyan színész, akiről sok évvel később derült ki a szörnyű igazság, amely nemcsak a magánéletét, de a karrierjét is tönkretette. Íme, Hollywood legismertebb erőszaktevői. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Baukó Éva újra be akar iratkozni az egyetemrehttp://www.life.hu/sztarok/20190513-bauko-eva-ujra-be-akar-iratkozni-az-egyetemre.htmlBaukó Éva elárulta, folytatni szeretné egyetemi tanulmányait. TV + SztárokOrigoPucéran szelfizett a tükör előtt babapocakjával Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-puceran-szelfizett-a-tukor-elott-babapocakjaval-chrissy-teigen.htmlAnyák napja alkalmából egy régebbi, meztelen babapocakos fotót posztolt közösségi oldalára Chrissy Teigen. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Sokszor úgy érzem, hogy még nem nőttem fel"http://www.life.hu/sztarok/20190513-hosszu-katinka-sokszor-ugy-erzem-hogy-meg-nem-nottem-fel.htmlA Duna Arénában rendezték meg az úszósport első Bajnokok Ligáját, ahol a világ legjobb úszói mérkőztek meg, népszerűsítve ezzel a sportágukat. Természetesen Hosszú Katinka is medencébe ugrott, vasárnap pedig már három arannyal a nyakában szállt ki a medencéből. Egy rövid interjúban mondta el, miért szükséges még népszerűsíteni az úszást.TV + SztárokOrigoMeggyógyult Liptai Claudia kislánya: Panka újra versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-meggyogyult-liptai-claudia-kislanya-panka-ujra-versenyez.htmlMeggyógyult Liptai Claudia kislánya: Panka kötéssel a lábán újra versenyzett. TV + SztárokOrigoFriss fotót mutatott gyermekéről Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190513-friss-fotot-mutatott-gyermekerol-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlTöbb országban is május 12-én ünneplik az anyák napját. Ennek apropóján a sussexi hercegnő új fotót mutatott a kis Archie-ról. TV + Sztárok--Újra szerelmes Gesztesi Károly: egy fiatal színésznő lehet a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190513-ujra-szerelmes-gesztesi-karoly-fiatal-szineszno-lehet-a-parja.htmlSzínházi körökben az a hír járja, hogy Gesztesi Károly újra szerelmes: egy fiatal színésznő fejét csavarta el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.