Meggyógyult Liptai Claudia kislánya: Panka újra versenyez

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
kislány Liptai Claudia sérülés verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggyógyult Liptai Claudia kislánya: Panka kötéssel a lábán újra versenyzett.

Másfél hónappal ezelőtt szenvedett sérülést az egyik gimnasztikaedzésen Liptai Claudia kislánya. Panka lábát akkor be is kellett gipszelni. A fiatal tehetség rendívül nehezen viselte, hogy emiatt ki kellett hagynia az edzéseket, de a kitartásának és az orvosok segítségének köszönhetően most újra versenyezhetett.

Erről a büszke anyuka számolt be a közösségi oldalán. Kiderült, a fiatalok ezüstérmet szereztek.

Ezalatt a 7 hét alatt szakemberek segítették Panka gyógyulását. Neki talán az egyik legmeghatóbb és legmeghatározóbb pillanat az volt, amikor a csapattársai neki adták azt a kupát, amit egy olyan külföldi versenyen nyertek, ahol ő nem tudott elindulni. Ma eljött a pillanat, amikor még kötéssel a lábán, de lelkileg készen állva újra felvette a dresszt és nagyon izgulva 'rajthoz' állt. És a magyar bajnokságon csapattársaival ezüstérmet szerzett. Kislányom a kitartásod, az akarásod lenyűgöző” – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.