Az első elődöntőben lép színpadra Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon

Forrás: MTI/AP/Sebastian Scheiner -
színpad Eurovíziós Dalfesztivál Pápai Joci elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este lesz az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője Tel-Avivban. A hazánkat képviselő Pápai Joci a 17-es mezőnyben, hetedikként adja elő dalát.

Az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét kedden este rendezik, ma lép fel Pápai Joci is a 17-es mezőnyben. Idén 41 ország előadói mérkőznek meg, Joci mellett ma adja elő dalát a ciprusi Tamta, a montenegrói D mol, a finn Darude feat. Sebastian Rejman, a lengyel Tulia, a szlovén Zala Kralj és Gasper Santl, a cseh Lake Malawi, a fehérorosz Zena, a szerb Nevena Bozovic, a belga Eliot, a grúz Oto Nemsadze, az ausztrál Kate Miller-Heidke, az izlandi Hatari, az észt Victor Crone, a portugál Conan Osiris, a görög Katerine Duska, valamint a San Marinó-i Serhat.

Ma lép színpadra Pápai Joci Forrás: MTI/AP/Sebastian Scheiner

A csütörtöki második elődöntőben további tizennyolc ország versenyzője mutatja be produkcióját; mindkét elődöntőből tíz-tíz előadó jut a szombati fináléba. A döntőnek automatikusan tagja hat kiemelt ország: az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, valamint a rendező Izrael.

Az elődöntőket, valamint a szombati döntőt a Duna Televízió élőben közvetíti 21 órától az izraeli helyszínről Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie közreműködésével. Pápai Joci Az én apám című számmal (szerző: Pápai Joci és Molnár Ferenc Caramel) február végén megnyerte A Dal 2019 című dalválasztó versenyt és ezzel 2017 után immár másodszor képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon – írja az MTI.

Cara Delevingne katonai iskolába akar járnihttp://www.life.hu/sztarok/20190514-cara-delevingne-katonai-iskolaba-akar-jarni.htmlCara Delevingne sikeres modell, és színésznőnek sem utolsó, ám a jövőbeni tervei mindkét szakmától merőben eltérnek: ezzel akar foglalkozni. TV + Sztárok--Ambrus Attila visszakapta a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ambrus-attila-visszakapta-jogositvanyat.htmlAmbrus Attila 11 hónap után újra visszakapta a jogosítványát. TV + Sztárok--Michael Jackson orvosa állítja, figyelmeztette a sztárt, egészségtelen a gyerekekkel való kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190514-michael-jackson-orvosa-allitja-figyelmeztette-a-sztart-a-gyerekekkel-valo-kapcsolatara.htmlMichael Jacksont folyton gyerekek vették körül, orvosa pedig azt állítja, hogy figyelmeztette az énekest arra, egészségtelen a viszonya a fiatalokkal. TV + Sztárok--Megszületett VV Gigi kisbabájahttp://www.life.hu/sztarok/20190514-megszuletett-vv-gigi-kisbabaja.htmlMegszületett VV Gigi, azaz Szadai-Rácz Ildikó kislánya. A jógaoktató gyermekét Pankának hívják, 3280 grammal és 51 centivel jött a világra.TV + SztárokOrigoFelicity Huffman börtönbe kerül: a Született feleségek sztárja elismerte bűnösségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190514-felicity-huffman-bortonbe-kerul-a-szuletett-felesegek-sztarja-elismerte-bunosseget.htmlBűnösnek vallotta magát a Született feleségek sztárja: börtönbe kerül. TV + Sztárok--Palya Bea újra szerelmes: "Boldog párkapcsolatban élek"http://www.life.hu/sztarok/20190514-palya-bea-ujra-szerelmes.htmlPalya Bea több mint egy éve, titokban vált el gyermekei apjától. Az énekesnő korábban azt mondta, nagyon nehéz volt ez ez időszak, nagy sebekett ejtett rajta. Most azonban újra boldog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.