Egy körforgalomban szenvedett autóbalesetet Gáspár Győző

Forrás: RTL2 -
Gáspár Győző körforgalom baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike egy körforgalomban szenvedett balesetet.

A Tar és Kisterenye közötti körforgalomban szenvedett balesetet Győzike – számolt be róla a Ripost. A showman állítja, a felújítás alatt álló helyszín életveszélyes, mert amikor ő összetörte a kocsiját, akkor még nem volt felújítást jelző tábla, kordon, jelzőlámpa, ami jelezte volna az arra haladóknak, hogy veszélyes az útszakasz.

Gáspár Győző autója alaposan megrongálódott Forrás: RTL2

Győzike aznap felesége, Bea asszony vacsoraestjén segédkezett, és későn vette észre, hogy felújítási munkálat alatt áll a helyszín, beleszáguldott egy mély gödörbe és durrdefektet kapott.

Majdnem meghaltam. (...) Hajnalban tudtunk csak elindulni a buli helyszínéről. Egész este pörögtem, kiszolgáltam a vendégeket, énekeltem és szórakoztattam őket. Siettünk is, de mondanom sem kell, hullafáradtak voltunk” – nyilatkozta a lapnak.

A baleset után kihívta a helyszínre a rendőröket és az autóját autómentő szállította el. Győzike állítja, ő nem hibázott, a megengedett sebességgel hajtott, így az építést végző cég mulasztott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.