Pál Éva már nem dolgozik a piacon, telik a koncertnaptára is

Forrás: TV2 -
piac koncert munka Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészsége miatt hagyta ott a piaci munkáját Pál Éva, a Neoton egykori tagja. De nem tétlenkedik, szépen telik a nyári koncertnaptára. 

Pál Éva, a Neoton egykori tagja még mindig küzd, hogy csökkenteni tudja 20 milliós adósságát, hiszen más svájci frank alapú hitelesekhez hasonlóan ő is adósságcsapdába került.

Nemrégiben a csepeli piacon vállalt munkát egy hűtött árukat is árusító boltban. A Borsnak elárulta, hogy már nem dolgozik a boltban. „A felmondásommal kapcsolatos döntésemben fontos szempont volt, hogy az üzletben tejtermékeket, hűtött árukat árulnak. Egyrészt a tél egy piacon igazán embert próbáló tud lenni, nem beszélve a hűtőkamráról, ahová ki-be kellett mászkálnom. A hörgőimnek és a hangszalagjaimnak nem tett jót, hiszen az énekhangomat és az egészségemet veszélyeztette” – mesélte Pál Éva, akitől rengeteg rajongója vásárolt.

Pál Évát már hívják fellépni Forrás: TV2

A nyári koncertnaptára is szépen telik, heti 1-2 fellépése már biztosan lesz. „Az anyagi zűrök még mindig nem oldódtak meg, most is újabb ajánlatot adtunk be a fiammal, várjuk a választ. A törlesztőből nem akarnak engedni, a futamidőről tárgyalunk, hogy tudjam fizetni a közel 20 milliós adósságot. Reménykedem, hogy elengedik legalább a kamatokat, de ezt eddig nem fogadták el” – nyilatkozta Pál Éva, aki egy ingyenes próbakoncertet is tart majd Csepelen.

Vasvári Vivi kiakadt azokon a nőkön, akiket egy buliban látott: "Sötét mindegyik belül"http://www.life.hu/sztarok/20190606-vasvari-vivi-kiakadt-azokon-a-nokon-akiket-egy-buliban-latott-sotet-mindegyik-belul.htmlVasvári Vivien elment bulizni és kiakadt azon, amit ott látott. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megmutatta, mennyi fogyott: elképesztő változáshttp://www.life.hu/sztarok/20190606-molnar-aniko-megmutatta-mennyi-fogyott-elkepeszto-valtozas.htmlMolnár Anikó néhány hónap alatt elképesztően megváltozott: rá sem lehet ismerni, annyit fogyott.TV + SztárokOrigoKirály Viktor és kedvese már a családalapítást tervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-kiraly-viktor-es-kedvese-mar-a-csaladalapitast-tervezik.htmlRómában kérte meg kedvese, Virág Anita kezét Király Viktor. Már tervezik az esküvőt és a családalapítást. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta, mennyit bakizik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-szabo-zsofi-megmutatta-mennyit-bakizik-video.htmlSzabó Zsófi megmutatta: így bakizik munka közben.TV + Sztárok--Arnóczky Noémi a TV2 műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190606-arnoczky-noemi-a-tv2-musorvezetoje-lett.htmlÚj műsorvezető debütál a TV2-n: Arnóczky Noémi lesz Czető Roland partnere az Építkezők című műsorban. TV + SztárokOrigoOszvald Marika egy szál bugyiban kertészkedik: "Nem lát ide senki"http://www.life.hu/sztarok/20190606-oszvald-marika-egy-szal-bugyiban-kerteszkedik-nem-lat-ide-senki.htmlA Jászai Mari-díjas színésznő elárulta: ruha nélkül szeret kertészkedni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.