Mindenki Keanu Reevest imádja: ezért szeretik annyira a színészt

Forrás: AFP -
adomány Keanu Reeves sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keanu Reeves nagyszerű színész, de nem ezért imádják őt az emberek, hanem azért, mert annak ellenére, hogy hollywoodi sztár, nagyon hétköznapi maradt. Visszahúzódó, humoros egyénisége és a rajongói felé mutatott kedvessége miatt 2019-ben is megőrülnek érte. Íme, néhány példa a nagyszerűségére, de vigyázat, ha eddig nem szeretted Keanu Reevest, mostantól biztos a rajongója leszel.

Adományozás

A színész anélkül adományoz, hogy feltétlenül reklámozná: támogatja a PETA-t, egy beteg gyerekeket segítő és egy rákellenes alapítványt is. „A pénz az utolsó dolog, amire gondolok. A következő néhány évszázadban meg tudnék élni abból, amit eddig kerestem” – mondta egy interjúban a sztár, aki gazdagsága ellenére nem él nagylábon, persze csak ahhoz képest, amit megengedhetne magának.

Keanu Reeves Forrás: AFP

Sosem utasítja vissza a rajongóit

Keanu Reeves nem fél attól, hogy civilek között legyen, és szinte sosem utasítja vissza a közös képért ácsingózókat. Mindegy, milyen szituációban találja meg őt egy-egy rajongó, ő mindig készen áll a pózolásra. És ezt nem kelletlenül teszi, hanem lefegyverző kedvességgel.

Bőkezűen ajándékozik

A színész a Matrix-filmeknek köszönheti a karrierjét, és nem sajnálta bőkezűen megajándékozni a speciális effektusokon dolgozókat, hiszen nekik nagy munkájuk volt a trilógiában. A második rész forgatása alatt karácsonyra Harley–Davidson-motorokat vásárolt nekik.

Kedvessége határtalan

Keanu Reeves egy alkalommal segített egy lerobbant autó tulajdonosának. Akkoriban még nem volt mindenkinek mobiltelefonja, így a bajba jutott nőnek sem. Senki nem állt meg a kocsi mellett, Keanu Reevest kivéve. Nemcsak felhívta az autómentőket, de haza is fuvarozta a hölgyet, sőt, még a mobilszámát is megadta neki, ha további segítségre lenne szüksége.

Nemrég pedig azzal került a figyelem középpontjába a színész, hogy kényszerleszállást hajtott végre a repülőgép, amellyel utazott, Keanu Reeves pedig vette a fáradságot és megszervezte, hogy mindenki folytathassa az útját. Ő maga sem luxusjárgánnyal utazott tovább: ugyanabba a kisbuszba szállt, mint a többiek. Elmondások alapján még szórakoztatta is az utasokat, amíg célba nem értek.

Metrózott – ami már önmagában is meglehetősen szokatlan egy olyan sztártól, mint Keanu Reeves, de a színész ráadásul át is adta a helyét egy hölgynek, amiről természetesen felvétel is készült.

A színészt tehát nem szédítette meg a siker, ő Hollywood leghétköznapibb sztárja. Egy alkalommal fel is tették neki a kérdést, mi tartja őt a földön, és a válasza egészen elképesztő: „A gravitáció”.

Forrás: Boredpanda
Szobafestőként keresi a kenyerét Mata Ricsihttp://www.life.hu/sztarok/20190617-szobafestokent-keresi-a-kenyeret-mata-ricsi.htmlAz X-Faktor sztárja, Mata Ricsi jelenleg szobafestőként dolgozik. TV + SztárokOrigoA rajongók miatt távolította el kislánya fotóját az Instáról Dwayne Johnsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-a-rajongok-miatt-tavolitotta-el-kislanya-fotojat-az-instarol-dwayne-johnson.htmlÚszni tanította kislányát Dawyne Johnson, erről pedig fotót is mutatott rajongóinak közösségi oldalán. A képpel azonan egy kisebb kommentlavinát indított el, mivel a gyermeken nem volt fürdőruha. TV + Sztárok--Palvin Barbi évfordulót ünnepel kedvesével, Dylan Sprouse-szalhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-palvin-barbi-evfordulot-unnepel-kedvesevel-dylan-sprouseszal.htmlSokáig nem árulta el Palvin Barbara, hogy valóban együtt járnak-e Dylan Sprouse-szal. Ma már nem titkolják szerelmüket, éppen az évfordulójukat ünneplik. Ebből az alkalomból a modell eddig nem látott képeket osztott meg magukról. TV + Sztárok--Singh Viki kiakadt az Instagram túlszerkesztett fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-singh-viki-kiakadt-az-instagram-tulszerkesztett-fotoin.htmlSingh Vikinek elege lett abból, hogy a közösségi oldalon mindenki túlretusálja a képeit. TV + SztárokOrigoFésűs Nelly büszke magára: második lett egy rúdtáncbajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-fesus-nelly-buszke-magara-masodik-lett-egy-rudtanc-bajnoksagon.htmlEsküvője, majd nászútja után egy hónapja maradt Fésűs Nellynek arra, hogy felkészüljön a rúdtáncbajnokságra. Először azt gondolta, nem jó ötlet volt benevezni, mégis ezüstérmet szerzett. TV + SztárokOrigoEgy külföldi koncert során egy ágyban aludt Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-egy-kulfoldi-koncert-soran-egy-agyban-aludt-zalatnay-sarolta-es-koncz-zsuzsa.htmlSoha nem hallott titokról hullott le a lepel: kiderült, hogy egy ágyban aludt Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.