Bochkor Gábor a jövőjéről nyilatkozott: kiderült, fog-e rádiózni ismét

rádió Tankcsapda Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere a Tankcsapda könyvének bemutatóján faggatta ki Bochkor Gábort a zenekarhoz fűződő kapcsolatáról, valamint arról, hallhatjuk-e még őt valaha rádióban. A rádiós elárulta, hogy tárgyalási szakaszban tartanak, a rajongóknak tehát van minek örülni. Azt is elmondta, mikor bukkan fel ismét az éterben.
Hajdú Péter megszólalt a szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-hajdu-peter-megszolalt-szakitasarol.htmlHajdú Péter nyilatkozott a szakításáról Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó feljelentette az unokájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pecsi-ildiko-feljelentette-unokajat.htmlPécsi Ildikó döntött: feljelenti unokáját, aki jogtalanul használja a házát. TV + Sztárok--Pásztor Anna üzeneteket kap az égiektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pasztor-anna-uzeneteket-kap-az-egiektol.htmlPásztor Anna különös élményéről vallott: földöntúli üzeneteket kap az égiektől, ami érdekli és megijeszti őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néztek ki a leghíresebb zenekarok a kezdetek kezdetén http://www.life.hu/sztarok/20190619-igy-neztek-ki-a-leghiresebb-zenekarok-a-kezdetek-kezdeten.htmlMerüljünk el a történelem leghíresebb zenekarainak múltjában, nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan festettek a sokak által rajongásig szeretett zenekarok még a kezdetek kezdetén. Akkor, amikor még csak álmodozó kisfiúk voltak, és nem akartak semmi mást, csak zenélni. Mostanra már akkora sztárok lettek, hogy mindenki ismeri a nevüket, de arra talán kevesen emlékeznek, hogyan néztek ki az útjuk elején. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár leszek!: a stáb biztosítja a várandós Tóth Gabi kényelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-sztarban-sztar-leszek-a-stab-biztositja-a-varnados-toth-gabi-kenyelmet.htmlTóth Gabi várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. TV + SztárokOrigoEsztergályos Patrik ezért nem vállalja kapcsolatát a nyilvánosság előtt: nem akarja, hogy bántsák kedvesét a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-esztergalyos-patrik-ezert-nem-vallalja-kapcsolatat-a-nyilvanossag-elott.htmlEsztergályos Patrik, az Exatlon Hungary bajnoka elárulta, hogy bár nem szingli, továbbra sem szeretné mutogatni a kedvesét. Az ok pedig érthető... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.