A Spice Girls énekesnője, Mel B összejöhetett egy nővel

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin -
Mel B énekesnő Spice Girls leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt pletykálják, hogy Mel B összeszűrte a levet egy nála 15 évvel fiatalabb énekesnővel.

A Spice Girls turnéjának egyik vendégfellépőjével hozták hírbe a banda énekesnőjét, Mel B-t. Azt pletykálják, hogy nagyon egy hullámhosszon van a két sztár annak ellenére, hogy van köztük bőven korkülönbség. Mel B 44 éves, Jess Glynne pedig 29. A 15 év azonban nem zavar be a kapcsolatukba, amit ők egyelőre nem vállaltak fel.

Mel B gyengéd érzelmeket táplál egy nő iránt? Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

Állításuk szerint ami köztük van, az plátói, habár Jess egy éve ismerte el, hogy férfiak és nők társaságában is nagyon jól érzi magát, Mel B pedig májusban kavarta fel az állóvizet azzal a kijelentésével, hogy leszbikus kapcsolata volt a Spice Girls másik énekesnőjével, Geri Hornerrel, aki mindent tagadott – írja a Daily Mail.

Nicole Kidman melltartó nélkül mutatta meg idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-nicole-kidman-melltarto-nelkul-mutatta-meg-idomait.htmlNicole Kidman 52 éves, de most is irigylésre méltó a teste, amit bátran mutogat. TV + Sztárok--Nem készült el Cserháti Zsuzsa születésnapjára a sírkövehttp://www.life.hu/sztarok/20190624-nem-keszult-el-cserhati-zsuzsa-szuletesnapjara-a-sirkove.htmlCserháti Zsuzsa sírja az énekesnő születésnapjára sem készült el. TV + Sztárok--Poór Péter szerint Szécsi Pál nem Domján Edit miatt végzett magávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-poor-peter-szerint-szecsi-pal-nem-domjan-edit-miatt-vegzett-magaval.htmlSzécsi Pál mindössze 30 évesen vetett véget az életének, sokan úgy gondolták, korábbi szerelmének, Domján Editnek az öngyilkossága miatt. Barátja, Poór Péter azonban másként vélekedik. TV + SztárokOrigoTíz év együttlét után hozzámegy párjához Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tiz-ev-egyuttlet-utan-hozzamegy-parjahoz-szucs-judith.htmlSzűcs Judith már 10 éve él boldog párkapcsolatban – 9 éve menyasszonyként –, és hamarosan feleség lesz. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ferjhez-ment-kiss-ramona.htmlSzombaton házasodott össze Lékai Máté és Kiss Ramóna. A Blikk úgy tudja, a lakodalom a Római-parton volt, és közel száz vendéget hívtak meg. TV + Sztárok--Gyakran megviccelte családját és barátait Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-gyakran-megviccelte-csaladjat-es-baratait-diana-hercegno-vilmos-szuletesnapja.htmlVilmos herceg születésnapja apropóján sztorizgatott Darren McGrady, Diana egykori séfje. Elmondta, a hercegnő gyakran zavarba hozta szeretteit a vicceivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.