Magyarország Szépe 2019 Nagypál Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt vasárnap Magyarország Szépének választották, a héten pedig államvizsgázott Nagypál Krisztina. 

"Szeretnénk Gratulálni Krisztinek, hogy a tegnapi nap folyamán sikeres államvizsgát tett! Nagyon-nagy dolog, hogy a szépségkirálynő-választás után már 2 nappal diplomázott! Nem csak szép, hanem okos királynőnk van!" – olvasható a Miss World Hungary Facebook-oldalán.

Cseke Katinka elhagyja a Jóban Rosszban sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190629-cseke-katinka-elhagyja-a-joban-rosszban-sorozatot-tv2.htmlCseke Katinkát 2008 decemberében ismerte meg az ország a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. A színésznő most úgy döntött, távozik a népszerű sorozatból, a jövőben mással szeretne foglalkozni. TV + SztárokOrigo Lakóházakra és középületekre is dőltek fák Szabolcsban a csütörtöki viharbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190627--lakohazakra-es-kozepuletekre-is-doltek-fak-szabolcsban-csutortoki-viharban.htmlOrigoLezárhatják a Novozánszki Fanni ügyében folyó nyomozásthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lezarhatjak-a-vv-novozanszki-fanni-ugyeben-folyo-nyomozast.htmlAhogy írtunk róla, kiengedték a börtönből a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfit, B. Lászlót, aki azóta házi őrizetben van. Lapinformációk szerint az ügyet csak novemberben fogják lezárni, így B. László sorsa addig kétséges. Bár nyomkövető van rajta és nem hagyhatja el otthonát, a férfi reméli, bebizonyosodik, hogy nem ő ölte meg a lányt. Állítja, a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta Fannit. TV + SztárokOrigoGyakran megviccelte családját és barátait Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-gyakran-megviccelte-csaladjat-es-baratait-diana-hercegno-vilmos-szuletesnapja.htmlVilmos herceg születésnapja apropóján sztorizgatott Darren McGrady, Diana egykori séfje. Elmondta, a hercegnő gyakran zavarba hozta szeretteit a vicceivel. TV + Sztárok--Újra sztriptízshow-kat vállal VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-ujra-sztriptizshowkat-vallal-vv-reni-valovilag-tancos.htmlVV Reni a ValóVilág kamerái előtt többször elmondta, hogy nem szeretne visszatérni a sztriptíztánchoz. Úgy tűnik, kénytelen volt: létrehozott egy Instagram-fiókot, amelyen részletezi, hogy milyen munkákat vállal. TV + SztárokOrigoFehérneműben fotózták Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20190512-fehernemuben-fotoztak-bauko-evat-instagram.htmlFehérneműs képekhez állt modellt Baukó Éva. Az évekkel ezelőtt a ValóVilágban megismert lány ismét megmutatta a testét. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.