Így néz ki ma a 79 éves Paul Hogan, azaz Krokodil Dundee

Paul Hogan színész Krokodil Dundee változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban leginkább a Krokodil Dundee című film miatt ismerjük Paul Hogant. A színész ma már 79 éves, így néz ki ma. 

Magyarországon 1987-ben mutatták be a Krokodil Dundee című filmet, amely egy csapásra népszerű lett itthon is. A főszereplő, Paul Hogan ma már 79 éves. Itthon igazán csak emiatt az alkotás miatt ismerjük, de például saját show-műsora is volt The Paul Hogan Show címmel.

Hogan nem sokat változott az évek alatt. Természetesen azért rajta is nyomot hagyott az idő múlása. Íme egy friss fotó róla:

Paul Hogan 2019 januárjában Forrás: WireImage,/2019 WireImage/Amanda Edwards

Szandi és Bogdán Csaba első csókuk évfordulóját ünneplihttp://www.life.hu/sztarok/20190726-szandi-es-bogdan-csaba-elso-csokuk-evfordulojat-unnepli.htmlKülönleges múltidéző fotót osztotta meg követőivel Szandi. Férjével, Bogdán Csabával első csókuk évfordulóját ünneplik. TV + Sztárok--Varga Izabella megmutatta, hogyan fest smink és frizura nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-varga-izabella-megmutatta-hogyan-fest-smink-es-frizura-nelkul.htmlÉves vakációját tölti Varga Izabella, a Barátok közt szereplője. Most megmutatta, hogy fest smink és gondosan elkészített frizura nélkül. TV + Sztárok--Vajna Tímea elárulta, mi történt Andy Vajna halálának éjszakájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-vajna-timea-elarulta-mi-tortent-andy-vajna-halalanak-ejszakajan.htmlA TV2-nek adott exkluzív interjút Vajna Tímea, amiben olyan dolgokról beszélt, amire Andy Vajna halála óta egy ország kíváncsi.TV + SztárokOrigoBrad Pitt tisztázta a visszavonulásáról szóló pletykákathttp://www.life.hu/sztarok/20190726-brad-pitt-tisztazta-a-visszavonulasarol-szolo-pletykakat.htmlVálása után végre újra élvezi az életet Brad Pitt, ráadásul a színészkedéssel sem akar felhagyni. TV + Sztárok--Ez a feltétele annak, hogy Demcsák Zsuzsa férje Magyarországon maradhassonhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-ez-a-feltetele-annak-hogy-demcsak-zsuzsa-ferje-magyarorszagon-maradhasson.htmlTegnap érkezett Magyarországra Demcsák Zsuzsa indiai férje, Krishan. Ám van egy nagyon fontos feltétele annak, hogy itt is maradhasson.TV + SztárokOrigoBonnie Tyler az évi két botoxkezelésre esküszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-bonnie-tyler-az-evi-ket-botoxkezelesre-eskuszik.htmlA 68 éves Bonnie Tyler még mindig kirobbanó formában van. Elárulta, mi szépségének titka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.