Weisz Fanni arc pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanninak pattanás nőtt az arcán a nassolástól.

Weisz Fanni engedett a csábításnak: a csinos modell nassolt egy kicsit. Ennek azonban pár nap múlva meglett az eredménye: pattanás nőtt az arcára. Mindezt meg is mutatta a követőinek Insta-storyban. Arckifejezéséből könnyen leolvashatjuk, nem túl boldog a látványtól.

Utállak csoki és chips" – írta a képhez.

Weisz Fanni megmutatta a pattanását Forrás: Instagram/Weisz Fanni
Falatnyi bikiniben mutatta meg formás idomait Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190729-falatnyi-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-demi-rose.htmlDemi Rose szokáshoz híven ezúttal sem fogta vissza magát: falatnyi bikiniben mutatta meg magát. TV + Sztárok--Tolvai Reninek elege lett a mocskolódásból: letiltotta a hozzászólásokat oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-tolvai-reninek-elege-lett-a-mocskolodasbol-letiltotta-a-hozzaszolasokat-oldalan.htmlTolvai Renit nagyon sokan bántották a közösségi oldalán, ezért komoly döntésre szánta el magát.TV + SztárokOrigoAz alattvalóknak nem tetszik a Vogue címlapja, amit Meghan Markle szerkesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-az-alattvaloknak-nem-tetszik-a-vogue-cimlapja-amit-meghan-markle-szerkesztett.htmlÚjra Meghan Markle-t támadják az alattvalók: szerintük a hercegné rossz munkát végzett a Vogue magazinnál. TV + Sztárok--Palvin Barbi szexi katonának öltözött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-palvin-barbi-szexi-katonanak-oltozo.htmlPalvin Barbi legújabb fotója is igen szexire sikerült, főleg azért, mert fenekét nem nagyon takarta el.TV + Sztárok--Kourtney Kardashiant bikiniben fotózták, íme retusálás nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kourtney-kardashiant-bikiniben-fotoztak-ime-retusalas-nekul.htmlA Kardashian család tagjai bevételük jelentős részét a közösségi médiának köszönhetik. Az oda feltöltött fotókon mindig tökéletesnek látjuk őket, ám most Kourtney-ről retusálás nélküli lesifotók készültek bikiniben. TV + Sztárok--Ritka fotó: gyönyörű nő lett Hegyi Barbara lánya, Rozihttp://www.life.hu/sztarok/20190729-ritka-foto-gyonyoru-no-lett-hegyi-barbara-lanya-rozi.htmlNagyon ritkán mutatja meg családját Hegyi Barbara színésznő. Most azonban egy fontos dátum miatt kivételt tett. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.