Eljegyezte a barátja Elizabeth Olsent

Forrás: AFP/Valerie Macon -
eljegyzés barát Elizabeth Olsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bosszúállók: Végjáték 30 éves színésznője, Elizabeth Olsen elkelt. A hírek szerint eljegyezte a barátja.

Nagy boldogság érte Elizabeth Olsent: a hírek szerint a barátja megkérte a kezét, a színésznő pedig igent mondott. A Bosszúállók: Végjáték sztárja 2017 márciusában találkozott először szerelmével, Robbie Arnett-tel, de csak szeptemberben vállalták fel a kapcsolatukat. Valószínűleg az eljegyzés hivatalos bejelentését sem fogják elsietni, hiszen szerelmük részleteiről általában nem szoktak nyilatkozni.

Eljegyezte a barátja Elizabeth Olsent Forrás: AFP/Valerie Macon
Ennyire cuki Hargitai Bea kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ennyire-cuki-hargitai-bea-kisfia.htmlHargitai Bea büszke anyukaként pózol kisfiával: Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan ölelik egymást. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné olyat tett, amin minden rajongója felháborodotthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-meghan-hercegne-olyat-tett-amin-minden-rajongoja-felhaborodott.htmlEgy prémium minőségűnek mondott takaróban ringatta a kis Archie-t Meghan hercegné egy pólómeccsen nemrégiben. Most kiderült, hogy a pléd egy olyan gyárban készült, ahol fillérekért dolgoznak a munkások. TV + Sztárok--Benkő László mindennap gondol egykori barátjára, Orbán Józsefrehttp://www.life.hu/sztarok/20190731-benko-laszlo-minden-nap-gondol-egykori-baratjara-orban-jozsefre.htmlBenkő László elárulta, nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna egykori barátjára, Orbán Józsefre. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoGelencsér Timi néhány hét alatt teljesen átalakult – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gelencser-timi-nehany-het-alatt-teljesen-atalakult-foto.htmlGelencsér Timi egy vállsérülés miatt pihenőre kényszerült az Exatlon után. Ebben az időszakban felszaladt rá néhány kiló... TV + Sztárok--38 éves korában elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-38-eves-koraban-elhunyt-elhunyt-a-nepszeru-youtuber-grant-thompson.htmlSiklóernyőzés közben elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompson. TV + Sztárok--Kis mellei miatt bántják Dér Henithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-kis-mellei-miatt-bantjak-der-henit.htmlDér Heni elárulta, sokat bántják a kis mellei miatt, ő azonban nem hajlandó kés alá feküdni, elégedett magával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.