Cinthya Dictator szívesen űzi az utcai sportokat

Forrás: WorldUrbanGames -
Cinthya Dictator World Urban Games extrém sport utcai sport gördeszka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator elárulta, érdeklik az utcai sportok, szívesen gördeszkázik és görkorizik.

Budapest ikonikus helyszínein mutatja be a legmenőbb utcai sportok képviselőit a World Urban Games imázsfilmje, amelyben Cinthya Dictator is feltűnik. Az utcai sportok világjátéka az idei évben Magyarországon debütál szeptember közepén.

Fotósként és médiadesignerként hatalmas élmény volt a forgatás, azon kívül, hogy motivál az, ha ilyen szuper produkcióban szerepelhetek, izgalmas a kulisszák mögé tekinteni” – mesélte a projekt kapcsán Cinthya. „Ilyen kreatív közösségnek a részese lenni felemelő és fantasztikus érzés, alig vártam a következő napot, hogy láthassam az újabb bevilágított budapesti helyszíneket.”

Cinthya Dictator Forrás: WorldUrbanGames

A versenyszámok: a BMX freestyle, a roller freestyle, a parkour, a breaktánc, a 3x3-as korsárlabda és a freestyle frizbi nem állnak messze Cinthyától. „Nyilván nem professzionális szinten, de kicsit tudok gördeszkázni és görkorzni. Régen a fitneszgörkorim két középső kerekét kiszedtem, hogy agresszívan görkorizhassak. Nincs bennem félelemérzet, két-háromévesen már tudtam pótkerék nélkül biciklizni, anyukám szerint ez azért nem jellemző ennyi idős korban. Aztán persze később a művészet került a középpontba az életemben.”

Hangfelvétel bizonyítja, hogy Elvis Presley ma is élhttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hangfelvetel-bizonyitj-hogy-elvis-presley-ma-is-el.htmlElőkerült egy bizarr hangüzenet, amely arról tanúskodik, Elvis ma is él. TV + Sztárok--Szexi fotót posztolt Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190814-szexi-fotot-posztolt-demi-rose.htmlKözösségi oldalán mutatta meg dús kebleit Demi Rose. TV + Sztárok--Hamarosan debütál a TV2 őszi műsorkínálatahttp://www.life.hu/sztarok/20190814-hamarosan-debutal-a-tv2-oszi-musorkinalata.htmlAugusztus utolsó napjaiban debütál a TV2 őszi műsorkínálata – számolt be róla a csatorna közleményben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy kérte meg Károly herceg Diana kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190814-igy-kerte-meg-karoly-herceg-diana-kezet.htmlKiderült, hogy Diana idegességében kinevette Károly herceget, amikor megkérte a kezét. TV + Sztárok--Több infarktusa után is színpadra lép Balázs Fecóhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-tobb-infarktusa-utan-is-a-szinpadon-balazs-feco.htmlBalázs Fecó a kamerák előtt vallott arról, nem tud zene nélkül élni, és korábbi infarktusai ellenére is folytatja a munkát. TV + Sztárok--Apró sortban mutatta meg a lábait Katalin hercegné – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190813-apro-sortban-mutatta-meg-labait-katalin-hercegne.htmlMegmutatta hosszú lábait Katalin hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.