Kulcsár Edina megmutatta visszeres lábait – Fotó

Forrás: Instagram -
fotó Kulcsár Edina visszér láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina megmutatta, hogy ő sem tökéletes: egyelőre nincs ideje a visszerekkel foglalkozni. 

Kulcsár Edina mindig gyönyörűen néz ki, de ő sem tökéletes, és ezt nem is szégyelli. Közösségi oldalán megmutatta, hogy mivel is van baja a testén.

„Ezek a képek tegnap egy szabadstrandon készültek, már fürdés után, amik nagyon szépen mutatják azt is, hogy a lábam sajnos nagyon csúnya. Eddig is voltak visszereim, de a várandósság és az utóbbi hetekben az állandó séta és állás nem igazán kedvezett neki. Majd egyszer talán eljutok odáig, hogy ezzel is foglalkozzak, de egyelőre minden lehetséges időt igyekszem a kisfiamra fordítani” – írta Edina.

Shane Tusup elkezdte Hosszú Katinka ellenfelének, Ilaria Cusinatónak az edzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-shane-tusup-elkezdte-hosszu-katinka-ellenfelenek-ilaria-cusinatonak-az-edzeset.html Shane Tusup megkezdte Hosszú Katinka riválisának edzését. TV + Sztárok--MC Hawer szakított szerelmével, Fannival: mégis sok a korkülönbséghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-mc-hawer-szakitott-szerelmevel-fannival-megis-sok-a-korkulonbseg.htmlMC Hawer szomorúan jelentette be közösségi oldalán, hogy szakítottak 33 évvel fiatalabb kedvesével. TV + SztárokOrigoSolti Ádám megmutatta épülő házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-solti-adam-megmutatta-csodaszep-epulo-hazat.htmlSolti Ádám és felesége hamarosan birtokba vehetik új otthonukat. Közösségi oldalaikon tudatták a hírt. TV + SztárokOrigoHarsányi Levente 10 nőt fogyasztott el, mire megtalálta az igazit – szakmailaghttp://www.life.hu/sztarok/20190820-harsanyi-levente-10-not-fogyasztott-el-mire-megtalalta-az-igazit-szakmailag.htmlHarsányi Levente évekig nem találta műsorvezető partnerét, ám úgy tűnik, végre megvan a megfelelő társ. TV + SztárokOrigoSzerelmes üzenet: így köszöntötte Majkát szerelme, Hajnihttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szerelmes-uzenetigy-koszontotte-majkat-szerelme-hajni.htmlSzületésnapja alkalmából könnyfakasztó sorokkal köszöntötte Majkát Dundika. TV + SztárokOrigoGyászol D. Tóth Kriszta: közösségi oldalán osztotta meg mély fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-gyaszol-d-toth-kriszta-kozossegi-oldalan-osztotta-meg-mely-fajdalmat.htmlNagyon nehéz időszakon van túl D. Tóth Kriszta, aki elvesztette szeretett kutyáját. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.