Kim Kardashian Photoshop-bakiján nevet a fél világ – Fotó

Forrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou -
Kim Kardashian Photoshop baki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashiant a testvérével, Kylie Jennerrel fotózták. Az utómunka azonban nem sikerült túl fényesen.

Különleges ruhakreációt akart reklámozni Kim Kardashian és Kylie Jenner, ám elég rosszul sült el a túlretusált fotó. A szemfüles rajongók kiszúrták, hogy Kimnek 6 lábujjat photoshopoltak, illetve az alakját is nagyon megváltoztatták. Többen feltették a kérdést, hogyan lehet a mai világban ilyen szarvashibát elkövetni... a világsztárok nem reagáltak a kommentekre, a képet sem távolították el, viszont rajtuk röhög mindenki.

Kim Kardashian kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik – Videó

Kim Kardashian ismét sokkolta a rajongóit: olyan videót posztolt, amelyen a kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik.

Robert De Niro sorozatnézésért és sikkasztásért perli egykori alkalmazottjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-robert-de-niro-sorozatnezesert-es-sikkasztasert-perli-egykori-alkalmazottjat.html6 millió dollárra perelte be egykori alkalmazottját Robert De Niro.TV + Sztárok--Kim Kardashian kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-kisebbik-lanya-egy-elo-kigyoval-jatszik-video.htmlKim Kardashian ismét sokkolta rajongóit: olyan videót posztolt, ahol kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik.TV + Sztárok--Orosz Barbi megtalálta elhunyt macskája utódját: nagy az örömhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-orosz-barbi-megtalalta-elhunyt-macskaja-utodjat-nagy-az-orom.htmlNéhány héttel ezelőtt szomorúan tudatta Orosz Barbi, hogy hőn szeretett házikedvence, Loulou elhunyt. Utódját azonban máris megtalálta a műsorvezető. TV + Sztárok--Évfordulós szelfit posztolt Dobó Kata és Zsidró Tamás: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-evfordulos-szelfit-posztolt-dobo-kata-es-zsidro-tamasfoto.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata évfordulós szelfit posztolt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTatár Csilla hamarosan ismét képernyőre kerül: egyelőre nem árulta el, hol lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-tatar-csilla-hamarosan-ismet-kepernyore-kerulegyelore-nem-arulta-el-hol-lesz-lathato.htmlTatár Csilla elárulta, hamarosan ismét képernyőre kerül.TV + SztárokOrigoShane Tusup új úszó tanítványa nagyon hasonlít Hosszú Katinkára – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-shane-tusup-uj-uszo-tanitvanya-nagyon-hasonlit-hosszu-katinkara-foto.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Shane Tusup újra edzőnek állt, és a 19 éves, olasz származású Ilaria Cusitanót készíti fel a következő olimpiára. A fiatal tehetség Hosszú Katinka riválisa, és nem mellesleg nagyon hasonlít is rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.