Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitól

Szikora Róbert Fekete Gyula Szaxi Maxi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is.

Az R-Go frontembere, Szikora Róbert szívszaggató szavakkal búcsúzott Szaxi Maxitól az R-Go weboldalán:
"Barátom, zenésztársam és még annál is több, volt és marad mindörökké. Gyuszink, akit ma visszahívott a teremtője, aki egyedül akarta, hogy ő legyen. Imádkozzatok a lelki üdvéért, reménnyel a szívetekben. Robi"

Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitól Forrás: r-go.hu

Hat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigoKovács Lajosnál egy rutinvizsgálat során leukémiára utaló jeleket találtak az orvosokhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kovacs-lajos-szinesznel-egy-rutinvizsgalat-soran-leukemiara-utalo-jeleket-talaltak-az-orvosok.htmlEgy rutin vérvizsgálat eredménye ijesztette meg Kovács Lajos színészt, a rendkívül magas hemoglobinszintje ugyanis leukémiára, azaz vérrákra utalt. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoDwayne Johnson volt a legjobban fizetett filmsztár tavalyhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-dwayne-johnson-volt-a-legjobban-fizetett-filmsztar-tavaly-1.htmlDwayne Johnson volt tavaly a legjobban fizetett filmsztár a Forbes üzleti magazin szerdán közzétett listája szerint.TV + SztárokOrigoEgy medence partján villantotta meg tökéletes testét Szandi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-egy-medence-partjan-villantotta-meg-tokeletes-testet-szandi.htmlSzandi minden pillanatot kihasznál a nyárból: most épp a medence partján borozik. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsáról vallott Kandász Andrea: nehéz volt összecsiszolódniukhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsarol-vallott-kandasz-andrea-nehez-volt-osszecsiszolodniuk.htmlDemcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott bele a nagy ázsiai kalandba, és habár régóta barátnők, akadtak köztük konfliktusok a forgatás alatt. TV + SztárokOrigoTragédiáról vallott az Áll az alku játékosa: testével védte a kislánya életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-tragediarol-vallott-az-all-az-alku-jatekosa-testevel-vedte-kislanya-eletet.htmlAz Áll az alku játékosa, Rádió élete egyik legrosszabb élményéről vallott: testével védte a kislánya életét egy baleset során. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.