Fluor Tomi fél összeköltözni egy lánnyal

Forrás: Bertalan Ádám -
párkapcsolat összeköltözés félelem szerelem Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi még sosem élt együtt egyetlen lánnyal sem. Vajon új szerelme, Mesi lesz az első, akivel összebútorozik a sztár?

Fluor Tomi hamarosan birtokba veheti új otthonát. Bár még sosem élt együtt egyetlen nővel sem, talán új szerelme, Mesi lesz a kivétel, akivel közösen teszik meg ezt a mérföldkőnek számító lépést.

Fluor Tomi Forrás: Bertalan Ádám

„Mesivel február óta vagyunk együtt, sok időt tölt nálam, már fogkeféje is van, de én nem vagyok összeköltözős típus, még soha nem éltem együtt nővel. Szerintem az összebútorozás még egy jó kapcsolatot is el tud rontani. A jelenlegi lakás nem lett volna alkalmas együttélésre. Alkotás közben nem szeretem, ha valaki fel-alá mászkál körülöttem, mert néha ordítva énekelem a dalszöveget, és ha valaki ott ül egy laptoppal, könnyen leszakadok az áramlatról. Ha együtt élnénk, nem vághatnám oda, hogy menj el. A nyár végén viszont új lakásba költözöm, ahol nagyobb lesz a hely, tehát alakulhat úgy, hogy Mesi is odaköltözik” – mesélte Fluor a Storynak.

Soha nem látott képet posztolt Fluor Tomi: így nézett ki gyerekként


Fluor Tomi megmutatta, hogyan nézett ki kisfiúként: nagyon édes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.